Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(14-07-2022, 19:22)Majide написа: [ -> ]В днешният файл с разписанието, фигурира такова от днес полунощ до 19.07.2022г. полунощ за изброените канали предлагани от оператор Polaris Media. Моля, потвърдете, че във файла който проверявате, виждате на втория ред следното съдържание:
Код:
<tv generator-info-name="Bulgarian EPG Project" generation-date="14.07.2022" generator-info-url="http://epg.kodibg.org">

П.С: Файлът за текущия ден се ъплоудва по огледалните сървъри след 12:00ч. на обяд, а не още в 00:01ч.

Арена Спорт 1-5 каналите, които вече предлагаме са изключение (както и останалите чуждестранни) канали, защото явно представляват интерес у нас и все някой ги гледа. За Arena Sport 1,2,3 Premium HD даже не съм и чувал. Кой наш оператор ги предлага, че успявате да ги гледате в нашата държава?
Лога ще добавя за actionbox, cinebox и comedybox, ако вече са добавили каналите в www.cem.bg.

#EXTINF:11,Arena Premium 1
#EXTVLCOPT:network-caching=1000
http://*.*.*.*/play/a00g/index.m3u8
#EXTINF:0,Arena Premium 2
#EXTVLCOPT:network-caching=1000
http://*.*.*.*/play/a00h/index.m3u8
#EXTINF:0,Arena Premium 3
#EXTVLCOPT:network-caching=1000
http://*.*.*.*/play/a00i/index.m3u8
е един македонец ги е пуснал в интернета.Иначе за БГ правата са в интернет оператор "Педал" както и СК на които предават бг първенството по футбол
Има го и на други канали, мисля че фоксовете и анимал планетите, абе среща се често. Нямам проблем с обложките, дори и самите лога да ги няма мога сам да сложа tivimate. А какво имаш предвид под предаванията ще са само в описанието, не и отделно.

Edit: Нямам проблем изцяло да махнеш обложките, ако така описанието ще е адекватно.
@Amidamaru,

имам предвид, че ще бъде така:
Код:
<desc lang="bg">сериал, с.7 еп.8, и тук продължава описанието</desc>
вместо така:
Код:
<desc lang="bg">само описание тук</desc>
<episode-num system="onscreen">S7 E8</episode-num>
<episode-num system="xmltv_ns">6.7.</episode-num>

Колкото до разписанието за каналите на Fox, от моя перспектива си имат всичко. Какво не ви харесва при тях? ...При Animal Planet ще бъде оправено от утре. А какво повече предлага посочената програма tivimate по отношение на разписанията? Има си собствен източник на подробно българско разписание или какво?
Понякога, може и да греша не знам, съм засичал и там да не ми излиза описание. По начина по който ще е и ако изписва цялостно описание на даден филм с година, кой участва и т.н, ще е супер. Главния проблем е че при филмите не излиза адекватно описание, но и при сериалите ще е супер ако го направите така. Иначе tivimate си има опции, като цяло, описанията може да ги показва наистина много дълги без да ги реже.
@DIVAK22, ще бъдат добавени и трите премиума и трите базови (които досега липсваха). Проверете от другата седмица.
(23-07-2022, 16:54)Amidamaru написа: [ -> ]...Иначе tivimate си има опции, като цяло, описанията може да ги показва наистина много дълги без да ги реже.
А има ли вградено разписание за българските канали или вие (потребителя) го въвеждате да се изтегля външно от някъде?
Не, може би аз съм се изказал грешно, мога да зареждам колкото (външни) EPGта искам и да го слагам на които канали искам, затова ми е удобно вашето ЕПГ, защото има и красиви прозрачни лога.
Измислих нещо, как да запазя и таговете за епизодите и подробното описание, но снимките на предаванията все пак ще изчезнат. Ще пробвам следващите дни, дали се получава.
Звучи перфектно, дано се получи.
Здравей отново, Majide, канала на Cinemania показва много нарязано програмните, понякога и самото име е наполовина, и продължава като описание за кратко. Също така 4К каналите на https://www.mimyuni.com/ , ще могат ли да се добавят с програма, а ако не може да се намери тогава го остави.