Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Majide
Програмната схема на каналите FilmBoXtraHD;FilmBoxPlusHD;Film Plus;ActionPlus;ComedyPlus;CinemaPlus въобще не отговаря на това което се излъчва за деня(направо няма нищо общо с програмата на канала ) не е зле да се включи и програмата на новия канал http://www.hmtv.bg/bg както и тези:
ZDFinfo;ZDFkultur; ZDFneo
Благодаря ви за доклада. Ще направим проверка за тези канали и ще коригираме, каквото  е възможно в момента. От следващата седмица планираме да превключим (най-сетне) основните български 17 канала към нов източник с обложки на отделните предавания.
Здравейте!
Благодаря за труда ви. Днес реших да подменя източника на икони и EPG с вашите. Има проблеми:
1. http://snip.li/freeepg вади тук таме някоя икона и излиза EPG за тези канали. Примерно на един от 10-12 канала.
2. http://snip.li/bulepg изобщо нищо не вади.

Успех!
Здравейте и на вас.  http://snip.li/bulepg е просто адресът на сайта с указанията за настройка и списъкът на поддържаните канали. Предназначен е да го разглеждате през браузър, точно като този форум. Първия линк, пренасочва към сървър за изтегляне на програмния справочник. Без да направите необходимите настройки, вероятно няма да имате разписание и икони на всички ваши канали заради разлика в наименованията на ID-тата, затова задължително посетете сайта с указанията: http://snip.li/bulepg
Мосю Дивак, сменихме източника на FilmBoXtraHD, FilmBoxPlusHD и FightBox за да ви предложим точното разписание, което поискахте. Новия източник поддържа само заглавията на филмите и предаванията без допълнителни детайли - уведомяваме ви, за да не се чудите това от бъг ли се е получило!

Относно Булсат каналите: Film Plus, ActionPlus, ComedyPlus и CinemaPlus направихме проверка и нанесохме корекции, които ще забележите чак след няколко дни (след като новото разписание изцяло замести кешираното във вашия STB приемник, било то Kodi или друг). За съжаление, дори и след корекциите от наша страна, разписанието за тези програми ще бъде адекватно евентуално само за текущия ден! Т.е. ден за ден, но не и напред във времето. Това вече наистина се дължи на бъг от наша страна, който не съм сигурен дали и кога ще успеем да оправим сами. Затова, който от вас може да предложи помощта си и уменията си по програмиране за каузата, всички ще му бъдем благодарни Cool за което. Евентуалната алтернатива, за да нямаме сбъркани разписания при каналите, за които нямаме надеждни източници е изобщо да ги премахнем т.е. да отпаднат от каталога ни за неопределено време Sad

Относно HMTV, за момента предлагаме само лого за него. Нито един от нашите източници на разписание към този момент не го предлага и затова и ние също не го поддържаме. И тук важи същото, написано по-отгоре за помощ по програмиране от ваша страна. Ако има желаещи, пишете.

За всички немски канали, премахваме отместването с 1 час т.е. актуализирайте своите настройки (важи за хората, конструирали лична плейлиста). Както винаги консултирайте се с указанията на адрес http://snip.li/bulepg  За Булсат потребителите - няма нужда да правите нищо, защото автоматично ще получите промените след рестартиране на Kodi. Добавихме предложените ZDF info, ZDF kultur и ZDF neo. Очаквайте ги след утрешния ден.

През следващата седмица наблюдавайте внимателно за липсващи лога, които се проявяват при добавяне на нови канали или превключване от един към друг източник на разписание.

Приятно гледане с Kodi Entertaiment Center  Shy
Majide
Програмите на Action Plus;Film Plus;Comedy Plus по някаква причина са се изместили с 24 ч напред т.е трябва корекция както на картинката http://imgur.com/kMvHvSt за да ви се появи епг .ЕPG на Cinema Plus е изчезнало въобще .HBO Comedy е вече HBO 2 и там трябва да се оправи наименованието и логотипа.
OK, ще опитам да преместя Action Plus, Film Plus и Comedy Plus с 24 часа назад. Ти наблюдавай през следващите няколко дни дали всичко е наред. Относно Cinema Plus наистина е изчезнала, още от както я отделиха в отделен пакет, защото булсат акаунта (който използваме) не е абониран за този пакет и съответно не получава достъп до нейното разписание. Корекцията за HBO2 - съвсем скоро.
Не знам какво се случи, но в момента има лога и програма за една шепа канали, всичко друго изчезна.. без да съм променял никакви настройки.
Kodi>Система>Настройки>Телевизия>Справочник>Clear Data>ДА и разписанието ви ще се реимпортира от вашия източник, без значение кой PVR plugin използвате и кой точно е източника. Проверете също и датата на операционната система, дали отговаря на реалната дата - 21 март 2016г.
Направих го, но без ефект.. ще изчакам малко пък може да се появят утре Smile

едит:

Появиха се Smile

Програмата на Film+ е с 24 часа назад.. Smile