Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Казваш, че си го ползвал. Някакви параметри задаваш ли му? В момента при мен генерира разписание само за два канала и то само заглавията. Мисля, че схванах. Понеже е писано на джава и е "компилирано" в клас, ще се наложи да бъде рекомпилирано от сорса. В момента е статично обвързано с каналите от великата българска цифровизация:
[spoiler=в този форум май не се поддържат спойлери?]
        channels.put("bnt2", "BNT2");
        channels.put("News7", "NEWS7");
        channels.put("BGonAir", "BGonAIR");
        channels.put("diemaf", "Diema Family +1");
        channels.put("tv7", "TV7");
        channels.put("nova", "NOVA");
        channels.put("bnt1", "BNT1");
        channels.put("btv", "BTV");
[/spoiler]
(02-01-2016, 17:34)Majide написа: [ -> ]Казваш, че си го ползвал. Някакви параметри задаваш ли му? В момента при мен генерира разписание само за два канала и то само заглавията.

В интерес на истината откакто пусна твоето ЕПГ, това не съм го ползвал. Когато го ползвах работеше, добре не си спомням да съм му задавал нещо допълнително. Ще потърся още едно което беше на малинчоком ( копираше това в общи линии), а зная че имаше и някакво на джтачо или нещо подобно което не съм ползвал
За тези от вас които се нуждаят от голямо ЕПГ за американски, английски. латино канали могат да погледнат и ЕПГ-то на NFPS  http://epg.ninja/
Днес имам някакъв проблем с EPG и на Android box-a и на компа, въобще няма EPG. Само при мен ли е?
В момента няма проблем с EPG системата. Проверете през интернет браузър, дали ви зарежда адресът http://snip.li/freeepg . Ако не се отваря, вероятно доставчикът ви ни блокира. При такъв случай ми пратете лично съобщение за да намерим решение.
През браузъра линка работи и излиза файла за сваляне, но компа и box-a не го ловят. Ако беше едно устройсто да търся в него причината, но да са се бъгнали и 2те еднакво.
ПП: и на 2те ползвам Kodi 15.2 ако е от значение.
На компютъра ти изпълни стъпките посочени тук за изпращане на лог файл. Прати ми линка към лога и ще го огледам.
и при мен е същото и на комп и на бокс
При мен през мобилния интернет на телефона тегли EPG-то, докато през лаптопа не мога да достъпя адреса http://snip.li/freeepg
Проблемът от снощи трябва да е решен вече отдавна - винаги споделяйте, ако има нещо. За друг път, ако има нещо и бихте искали да реагираме още по-бързо, моля предоставяйте лог файл за да диагностицираме причината. В най-лошия случай, може да не разполагаме с инсталация на Kodi близо до нас и да е трудно да възпроизведем вашата ситуация.

П.С: Вече е препоръчително да активирате настройката "Кеширай XMLTV в локално хранилище" за PVR IPTV Simple Client.