Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
При мен и през браузъра е невъзможно да го достъпя все още.
(10-01-2016, 15:18)simon написа: [ -> ]При мен и през браузъра е невъзможно да го достъпя все още.

Имате лично съобщение.
Majide, каквъв е проблема с EPG -то за BIT канала?
В момента при мен си работи:
[Изображение: ilm6bc.jpg]
Ако имате проблем само при него, не се притеснявайте, защото от утре нататък поетапно въвеждаме повече информация в описанията на предаванията за българските канали (BiT, небит, включително). Ако забележите някакви отклонения във времето или разминавания в разписанието спрямо реалното излъчвано предаване (следващата седмица), моля сигнализирайте. Трудно е да тестваш толкова много канали, при условие, че не гледаш изобщо телевизия Big Grin
В момента (11.01.2016, 10:05) не се отварят нито http://snip.li/freeepg, нито http://logos.kodibg.org.
След направени тестове от наша страна и двата адреса функционират нормално. Проблемът  е от ваша страна. Можете да изпратите ping към snip.li  и logos.kodibg.org за да проверим дали изобщо виждате адресите. Като опитате да ги отворите през браузъра, какво точно виждате?
Здравейте!

И двете се пингват нормално. Доставчика ми в къщи е нет1, на работа mtel - и от двете места адресите се пингват нормално, но не се отварят, като logos.kodibg.org достига до http://epg.kodibg.org/dl.php, но вместо списъка с логата, излиза обикновената страница "Няма достъп до тази уеб страница
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT". През teamviewer обаче се логнах до компютър в провинцията и от него се отвориха и двата! Защо се получава това и как може да се преодолее?
Впрочем, най-исркрено Ви благодаря за страхотната работа, която вършите!
(11-01-2016, 15:15)kiliev написа: [ -> ]Защо се получава това и как може да се преодолее?

Ако се пингват нормално, следва, че не са филтрирани от доставчика ви, а е нещо друго специфично за вас. Мога да ви предложа няколко варианта:
  • да използвате скрипта за сваляне на EPG;
  • да ви изпращаме файла към ваш Dropbox акаунт;
  • да ви изпращаме файла към ваш 4shared акаунт;
  • да ви изпращаме файла към ваш собствен сървър (по FTP, Webdav,...);
  • да получавате файла през Bittorrent Sync приложението, използващо P2P технология;
  • да ви изпратим директен линк за изтегляне на файла (обвързан със само един единствен сървър и заради това по-малко надежден вариант)
Както виждате сме доста гъвкави откъм възможности и можем да решим проблема ви. Ако изберете вариант, за който ви трябва нашето съдействие, само кажете Rolleyes
Ами нека да пробваме с директен линк за сега, който да може да влезе в настройките на PVR IPTV simple client в Kodi, а за логата ще търся по-късно начин.
(31-10-2015, 22:25)Majide написа: [ -> ]Здравейте приятели!
Посетете една от двете посочени страници за да видите кои канали покрива към момента> http://snip.li/bulepg,  http://epg.kodibg.org/   На тези адреси ще намерите също линка за сваляне на файла и удобен генератор на примерна плейлиста (съобразена с покриваните канали). Молим ви, ако разполагате с някакъв платен хостинг да ни заделите няколко мегабайта местенце за да гарантираме стабилността на услугата (пишете на лични съобщения).

Сменете адреса горе на http://snip.li/freeepg Cool