Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Смених адреса към мапинг файла с този http://epg.kodibg.org/dlmap.php в меню Програми> десен бутон на Fusion и настройки и рестартирах Коди и всичко си дойде на мястото. Явно разработчиците знаят за проблема и го коригират в момента. Не ми е ясно какво прави този мапинг файл, но сега като отворя bulsat.m3u файла и всичко е както трябва там и си зарежда логата и справочника.
извинявам се ако не съм на правилното място.
Програма за канала Vivacom Arena има ли?
Не
Преди време имаше разписание за канала на Виваком на няколко места, а сега дори и на собствения им сайт са го махнали. Така като гледам, май доста неща трябва да се актуализират в нашия EPG проект. Поддръжката да се хваща на работа! Ъм, а кой ще поддържа поддръжката ?
[Изображение: MIDLETON-Very-Rare-2015_Bottle-_-SBC.jpg?v=1459769504]
Здравейте,

Имам доста странен проблем, за който не мога да намеря отговор в нета , та реших да пиша.

Ползвам Ras Pi 2 и съм си настроил Булсатком и всичко върви без проблеми. Въпроса е, че като се опитам да настаря EPG-то и логата (съгласно указанията на сайта) ми зарежда само на 10-15 канала и на останалите нищо.
Та някой има ли идея от къде идва проблема
@buki, по въпроса за Булсатком, погледнете в официалната тема, направена за тяхната fusion услуга. Много пъти вече е задаван същия въпрос.

@exss - вече добавихме Vivacom Arena и още няколко други "нови" канала, както и поразчистихме пенсионираните български (знаете кои са). Всичко това, както и примерна плейлиста може да видите на адрес: http://epg.kodibg.org
(18-10-2016, 10:47)bukibalamata написа: [ -> ]Здравейте,

Имам доста странен проблем, за който не мога да намеря отговор в нета , та реших да пиша.

Явно странно се държи този нет напослетък.... проблемът е разрешен дори страница-две назад, тук в тази тема. Оправете мапинга на EPG-то и всичко ще си дойде по местата! Smile
Здравейте на всички, извинявам се предварително ако въпроса Ви се струва тъп, но нещо и аз зациклих с ЕПГ-то и логата не мога да се оправя с този "мапинг" и това е :-(..? С тв бокс съм и действащ Булсат акаунт. Сложил съм http://epg.kodibg.org/dl.php в Fusion /Settings/Pvr, но майне е това правилното място? Моля за съвет кой линк къде точно да поставя, благодаря предварително....!
Пробваи с това и рестартирайте коди
http://epg.kodibg.org/dlmap.php