Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Благодаря за отговора, аз това съм го направил за Американските и Европейските версии на каналите, те имат разлика в реалното съдържание към определен период от време. Ако продължа с този подход файла става много голям.
Ами използвай два файла тогава: две плейлисти (според континента) и два EPG файла за тях. Ако държиш да използваш IPTV Simple, имаше някъде билдове с номера 2, 3 и т.н. за няколко IPTV източника (мярнах ги преди време из нета). Може да хвърлиш един поглед и на TVHeadend за едната група канали - може спокойно да работи паралелно с IPTV Simple.
И на мен ми изчезна EPG-то. Не съм пускал Коди от няколко дена и сега видях, че го няма. Някакви идеи?
Говоря за програмната добавка на булсатя.
Напоследък програмата на HBO и HBO 2 поне мри мен е еднаква.Ето тук има програмата http://www.telekabel.bg/?q=EPG ако може да добавите програмата и Телекабел.
Брат, разписанието на HBO 1, 2 и 3 го вземаме директно от Виваком и ако имаш някакви забележки към информацията, която ТЕ ни предоставят, може да им драснеш едно градивно съобщение на ей този адрес: https://www.vivacom.bg/bg/residential/kontakti (виж долната половина на страницата, частта Email).

Относно Телекабел, в момента нямаме възможност да го добавим, въпреки нашето желание. Понеже разписанието му е на отделен сайт (а не на общ като tv.dir.bg примерно), трябва да се напише отделен скрипт (програмен код) на език, който никъде другаде не се използва т.е. разбирай напълно непознат език. Затова и повечето ни програмисти не се занимават да го усвоят, защото за нищо друго не се използва, освен за скриптове за "заграбване" на ТВ разписание от сайтове. В момента не разполагаме с човек, който да го владее достатъчно, че да се захване заради един единствен канал. Мога да ви предложа отново същото: предложете на DirBG да добавят разписанието на този канал към останалите и тогава и ние също ще можем да го добавим. За връзка с тях, пишете тук.
От утре ще имате разписанието на Телекабел ТВ.  vsetabrat, ако не е тайна, писахте ли на tv.dir.bg както ви предложих, или те са проявили самоинициатива, четейки из нашия форум Rolleyes
Majide, аз търся ЕПГ за Pay per View каналите на GCN.
Ще попитам тук и след няколко дена в дир.бг ако системата не сработи от тук.
Ти добре търсиш ама реално май няма Smile Има инфо канал и там пише кои 3 филма ще се дават тая седмица .
GCN има инфо канал + още 4 реални канала, като всеки от тях има собствено ЕПГ (ЕПГ на инфо канала не ме интресува) освен това в пространството се въртят още 2 БГ Pay per View канала които засега не успявам да разгадя на кого принадлежат. 

В България все още не са разбрали, че има разлика между Pay per View каналите от сателит и тези за IPTV защото е световна практика филма от сателитните PPV канали да започне с определен час, а тези за IPTV  са без разписание и започват тогава когато клиента реши да ги гледа защото те са нещо като VOD.
От вчера не работи ЕПГ-то и логата на булсатската плейлиста. Има ли някой такъв проблем или е само при мен?