Коди Фен Форум България

Пълна версия: Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(28-12-2017, 01:18)Majide написа: [ -> ]
(21-12-2017, 01:03)nikolay написа: [ -> ]При мен разписанието на BNT1 върви с един ден назад. Тоест, днес ми показва програмата от вчера. А ако искам да видя какво върви в момента, трябва да отида на следващия ден. Някой наблюдавал ли такъв проблем?
Поздрави!
Николай, прав сте. Ще направим корекция. Много интересно, че никой друг не е забелязал! Извинявайте за късния отговор.

Благодаря! Може на "ти". Явно няма особено голям интерес към телевизията "майка". Пиши като внесете поправката.
Поздрави!
Внесена е поправката Smile   От началото на 2018г. за голяма част от основния пакет гледани канали, ще използваме разписанието публикувано на официалните сайтове на телевизиите, за да не стават такива засечки.
Добавени са разписанията на още няколко канала и радиопрограми.  Фиксирани са доста грешки и отклонения в разписанията като цяло. Предстои добавянето разписания на още няколко регионални канала и радиа, след което отново преминаваме в режим на отстраняване на грешки.

П.С: при копиране на "шапките" от интернет страницата, конкретно за радиопрограмите, трябва да добавяте таг radio="true" между group-title="radio" и ,Име на радиото за да ви излизат радиата в отделното меню РАДИО на Коди, вместо да са смесени с телевизионните канали. Това се отнася конкретно за PVR IPTV Simple Client.

П.С.2: За какво ни е разписание на радиопрограмите?
- За да можете със съответния PVR/DVR да записвате радио предавания по разписание, когато нямате възможност да ги слушате на живо. След това при слушането им, може да си представите, че това е podcast на записаното от вас предаване.
Тва с радиото е много готино. От известно време записвам няколко предавания, но по трудния начин. Сега ще е доста по лесно. Мерси много Wink
супер а какво стана на въпросът с мтел спорт 2 все още няма налично епг само иконката си е наред
Има си, отпреди да го поставиш на въпрос:

[Изображение: msp2epg.jpg]

Може би трябва да провериш id-то на канала в плейлистата ти.
Ей сега погледнах всичко е точно но в периода нещо не го отчита страна работа само мтел1 а и в ексемел идва инфо за мтел2
Majide, така би трябвало да може да "грабне" от твоето INI, нали?

Код:
<channel update="i" site="majide" site_id="EpicDrama" xmltv_id="EpicDrama">Viasat EpicDrama</channel>

Интересува ме по-конкретно side id.
При "моето" EPG, site_id и xmltv_id винаги са еднакви и без интервали в тях, като всяка отделна дума започва с главна буква. Например: EpicDrama. В твоя пример, там където си посочил site="majide" следва да стои името на siteini-то т.е. грабера за конкретния източник, намиращ се в същата директория като WebGrab+Plus.exe.
Значи съм на прав път. Като се прибера ще видя дали има грешка.