Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(19-11-2015, 01:44)Alkatrazbg написа: [ -> ]От България или от чужбина гледате ?

От Германия
Трудна работа е да прекарат толкова интернет до Германия ,че да гледаш както трябва. Без да сложат рилей сървър там ще ти сече. Станаха много маймунките на клона и вече не стига трафика за чужбина. Във началото се гледаше защото повечето гледаха от сайта а там качеството е много ниско. Ама от както излезе тая добавка за Коди и трафика скочи до небето.
(19-11-2015, 01:50)Alkatrazbg написа: [ -> ]Трудна работа  е да  прекарат  толкова интернет  до Германия ,че да гледаш както трябва. Без да сложат  рилей сървър там  ще ти сече. Станаха много маймунките на клона  и вече не стига трафика за чужбина.  Във началото се гледаше защото   повечето гледаха от сайта а там качеството е много ниско. Ама от както  излезе тая добавка за Коди   и трафика  скочи до небето.

Гледам през VPN - скоростта, която получавам от България е около 20 МБ, а ако съм директно имам 32 МБ даунлоад. Но както писах в по-преден пост, насичането е в така нареченото пиково време - 16:00 - 01:00ч.(СЕТ). Чрез Mybg или FreeBG TVs добавки е добре, но пък те нямат ХД програми. Човек не може да има всичко!
Аз съм в София с оптичен интернет на Булсат и от време на време не се трае.
Да се включа и аз по темата с прекъсването. Имам две инсталации на Коди - Андроид ТВ бокс и лаптоп с уиндоус 7. в една мрежа. На лаптопа няма никакви прекъсвания ( V15.1 Isengard ), но на тв бокса е кошмар! Проблема го засичам за първи път преди няколко дни, непосредствено след автоматичната актуализация на  Андроид версията (5.1 вече). След като стартира тв бокса, се появи съобщение за наличието на нова версия на Коди 15.2 Isengard и аз без да му мисля разреших актуализацията. До тогава бях с версия Хеликс. Всички потребителски настройки се запазиха, само се промени версията и начина по който изглежда фенарт-а. Тогава именно започна голямото буфериране!!! Боксчето е вързано по кабел и е гигабит като порт и като връзка. Безжично не става защото има някаква "сянка" и покритието на рутера се губи. Смятам, че проблема е от версията на Коди. Изтрих я и сега смятам да инсталирам V15.1 Isengard. Дали съм на прав път ще разбера скоро. Някакви други идеи или предположения защо се получи така имате ли ??

Пропуснах да отбележа, че се намирам в България.

След като инсталирах V15.1 Isengard вече всичко е ОК. Няма никакво буфериране и подобни ненужни "паузи".
Здравейте!

Инсталирах Коди 15.2 and 16.0 b2 на Sony Tv с android 5.1. Инсталирах и добавката за Булсат Ком. При стартиране на добавката стига до start logging и ми изписва съобщение Modul import Fail. Инсталирал съм Булсат добавката на Галакси ноте 2 и тя си работи без проблем.
Някакви идеи защо не може да се зареди модула при Sony TV?. Дали трябва да инсталирам някакви допълнителни модули, които му липсват на коди на Сони с андроид?
Благодаря!
(22-11-2015, 12:42)Sei4etosei4eto написа: [ -> ]Здравейте!

Инсталирах Коди 15.2 and 16.0 b2 на Sony Tv с android 5.1. Инсталирах и добавката за Булсат Ком. При стартиране на добавката стига до start logging и ми изписва съобщение Modul import Fail. Инсталирал съм Булсат добавката на Галакси ноте 2 и тя си работи без проблем.
Някакви идеи защо не може да се зареди модула при Sony TV?. Дали трябва да инсталирам някакви допълнителни модули, които му липсват на коди на Сони с андроид?
Благодаря!

А лог ще дадеш ли :Smile
В настройките на Коди - Система - Телевизия - Основни - (най отгоре се намира ) на менюто в дясно Включено сложи отметка (да има синя точка) и си готов след рестарт на Коди. Успех!!!
Предложил съм вариант на решение за това  https://kodibg.org/forum/thread-36.html ако кодерите го апрувнат и се съгласят да го доработят ще бъде добре. Съгласен съм с теб, че телевия и радио са различни неща и не е необходимо да работят заедно, може да има и хора който използват телевизора за радио (това само стари баби го знаят). Аддона може да бъде разделен на 2 (телевизия и радио)
(22-11-2015, 16:12)frizera написа: [ -> ]В настройките на Коди - Система - Телевизия - Основни - (най отгоре се намира ) на менюто в дясно Включено сложи отметка (да има синя точка) и си готов след рестарт на Коди. Успех!!!
Аз съм активирал Live TV, нещо друго му липсва на аддона. За сега реших проблема като пуснах коди на уиндоус сървър и на него пуснах Булсатком. А на Коди Сони ТВ му зададох m3u листата от виндоус компютъра.
Като намеря време ще пусна лог с грешката от сонито.