Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Не каза Sony-то каква OS е, но да предположем, че е Android.
Трябва ти регистрация в уеб сайта на bulsatcom. Трябва ти номер на клиентска карта на сателитен приемник за самата регистрация.
Android официална апликация от Bulsat

Ако някой от всички тук, които гледат булсатя с тва качество може да каже, защо си причинява тази мъка. Особено на тези големи телевизори.
(24-12-2016, 01:37)ZZlatev написа: [ -> ]Не каза Sony-то каква OS е, но да предположем, че е Android.
Трябва ти регистрация в уеб сайта на bulsatcom. Трябва ти номер на клиентска карта на сателитен приемник за самата регистрация.
Android официална апликация от Bulsat

Ако някой от всички тук, които гледат булсатя с тва качество може да каже, защо си причинява тази мъка. Особено на тези големи телевизори.
Да с андроид е , регистрация имам , и на телефона си го гледам , също и на лаптопа през коди , ама на телевизора немога да го да го намеря в маркета приложението , затова по скоро исках да питам през коди на тв-то някой успл ли е да го подкара ..
За Коди е обяснено в два варианта.
На теб ще ти свърши работа този:
https://github.com/harrygg/plugin.progra...master.zip

Инсталираш, въвеждаш си данните и следваш тва видео:
https://www.youtube.com/watch?v=mb8xU5gGRcs

Всичко е обяснено в тази тема. Може да прочетеш.
Аз съм с fusion box, резолюцията е 720p/60hz.
(24-12-2016, 03:19)xbmcbg написа: [ -> ]
(24-12-2016, 01:03)ZZlatev написа: [ -> ]xbmcbg обича да прави такива психо-атаки :>

Всеки който си е рутнал оригиналният Fusion бокс може да потвърди, че Булсат са с Коледна резолюция 1080. Не е за вярване, но е факт.
И не те мързя ?! Big Grin
(24-12-2016, 14:46)Alkatrazbg написа: [ -> ]Как пък   и ти и ония пич със вътрешния сървър на Булсатком показвате все канали дето ги има и на сателита и на всяко едно прокси от България до Нова Зеландия  Smile Как се рутва бокс  във  който няма как да влезеш като root ?

Да влезеш като руут ще ти трябва....TWRP и SuperSU, разбира се Smile
Весела Коледа на теб и всички потребители на форума!!!!!!
Big Grin
Весела коледа и на теб, насред нищото... завиждам ти благородно Wink
(25-12-2016, 00:41)Alkatrazbg написа: [ -> ]в България  няма телевизия  която да излъчва във 1080p ? 
Не само, като цяло 1080p го прескочиха телевизиите, понеже дава малко повече от 720p от екрана, а за сметка на това заема повече трафик и рядко се вижда тв канал да работи на 1080p. Колкото до мегабитите, От булсат могат да пуснат фуллхд канал на 1 мегабит Smile
Здравейте от два дни се мъча да инсталирам фюжъна на андроид тв и нестава.Пинсталация на добавката ми дава грешка и да проверя журнала.Пробвах подчти всичко написано и пак едно и също.
Здрасти и от мен... Нов съм в форума и нов потребител на Kodi опитах да се справя с Fusion но нещо не успях... стъпка по стъпка с обяснено видео в YouTube Как се случват нещата... файл в папката bulsat.m3u няма !!! Сложил съм отметката за да се виждат скритите файлове !