Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте от (слънчев Лондон) 2-3 седмици се борих с различните версии на плъгина, коди ми е 15.2 качено на разбъри пи 2 , успях единственно да подкарам blstfusion-master. Обаче много често буферира или просто спира картината, ЕПГ има само на няколко програми, Интересното е че съм сложил фюжъна на Самсунг ТВ и там работи без буфериране, на ios също работи без да буферира. Също на всяко включване отнема поне 2мин да зареди (ъпдейтне )
Опитай да променяш от Samsung на PC или LG в настройкитe на адона.При мен това преди оказваше влияние,както за броя канали така и при буфериране.
(07-01-2017, 19:37)johnyboy написа: [ -> ]Здравейте от (слънчев Лондон) 2-3 седмици се борих с различните версии на плъгина, коди ми е 15.2 качено на разбъри пи 2 , успях единственно да подкарам blstfusion-master. Обаче много често буферира или просто спира картината, ЕПГ има само на няколко програми, Интересното е че съм сложил фюжъна на Самсунг ТВ и там работи без буфериране, на ios също работи без да буферира. Също на всяко включване отнема поне 2мин да зареди (ъпдейтне )

На коди 16.1 на OrangePi One ползвам тази добавка.
http://bunker.linkbg.com/vesko/KODI/
И проблема ми с непрекъснатото буфериране изчезна.Но явно всеки има проблем с Логата и ЕПГ-то и при мен показва само някой.
И аз така имам проблем с логотата и EPG. При настройването на програмата изобщо не намирам файла bulsat.xml.gz ...дори търсех в съседни папки. Може ли някой да качи този файл за да си го добавя ръчно? Този проблем ми го прави както на Windows, така и на Андроид.
Явно пак сте работили през пръсти и за това не ви се получава.

[Изображение: Screenshot.png]
Ако тук ви е така ще имате генериран файл със EPG
[Изображение: 2017_01_08_16_19_15.png]
Ако тук ви е така ще имате и логота на каналите
[Изображение: 2017_01_08_16_19_55.png]
(08-01-2017, 18:17)xbmcbg написа: [ -> ]Явно пак сте работили през пръсти и за това не ви се получава.

[Изображение: Screenshot.png]

Колега, този скрийншот с каква цел го качваш?
Ако не сте ме разбрали ще поясня, че файла изобщо го няма в указаната папка! m3u файла е там, но не и xml.gz.
Сложи си очилата за да видиш, че файла е там (вторият ред)
Приятел когато ти е отметнато Use external EPG файла няма как да ти се свали изобщо от апи-то на Булсатком и за това и го няма във папката !!! Редиректа от snip.li работи когато си иска и по тази причина аз тази функция директно я спирам след инстала на добавката. Обновил съм и първия пост във темата за да е ясно кое къде се спира. Надявам се ,че така ще спестя четенето на 100 страници с постове.
(08-01-2017, 18:33)xbmcbg написа: [ -> ]Сложи си очилата за да видиш, че файла е там (вторият ред)

На втория ред е data.dat и това е... повече няма ! На 51 инчов телевизор едва ли на някой ще му трябват очила  Wink