Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Успях да настроя правилно EPG с часова разлика от чужбина.


1. В IPTV Simple Client - EPG time shift -2.00 ако примерно сте 2 часа назад; пак там се избира Apply timeshift to all channels.
2. TV Settings - Guide - Clear data
3. Рестарт на устройството
4. Пускате ръчно програмата от Programs - Addons
Здравейте!
Вчера инсталирах на Win 7 всичка както си трябва. Тръгна като по масло. Днес пускам и не тръгва. Стартирам Fusion TV от Програми и ми казва Module Import - Fail. Имам същата инсталация на Win 10 във Virtualbox и проверих дали няма проблем с акаунта. Всичко е наред. Махнах добавката, сложих я пак - същия проблем.

Някакви идеи?

Решение:
Оказа се че проблема е в датата на системата. Явно ми е паднала батерията на дъното и като заредих системата оставих датата 2002 година. Като смених NTP сървъра и ъпдейтнах датата, всичко тръгна.
Да имате проблеми с по-голяма част от HD каналите?
Да, има авария.
Май са ограничили само до едно устройство вече,а дано ги оправят тия канали че мача отиде
И при мен по голямта част от каналите не тръгват, но не мисля че проблема е в ограничаване, защото ако е нямаше да тръгва нито един канал. Според мен е до новата версия на коди 16.0

ПС: При мен вече вървят всички канали. Май са оправили аварията. На който не му тръгваше да пробва.
Тръгва вече да. Аз не съм с коди 16.Странно обаче на другият ми акаунт не се появяват диемите хем днес платих за тях..
Не се появяват веднага, трябва малко време да се обнови в системата им.
На windows Fusiona работи без забележки. Обаче на андроид с 1гб рам има известни проблеми- забива като се превключват на цял екран каналите,след известно време почват да секат. Някой от проблемите се оправят след правилна конфигурация на advancedsettings.xml. Но процесора върви на 70-80 процента ,което не е нормално за 720p. С perfect player Andrоid върви страхотно,но не може сам да генерира списъка. За съжаление нямам нужните знания и умения да направя скрипт, който да прави това което прави коди добавката. Моля хората с нужните знания да публикуват нужните настойки за по-добра работа на Коди в Андроид за устройства с 1гб,много хора притежават такива. Поне за мен Perfect player e идеален за IPTV ,но ако можеше да генерира m3u и epg файлове при стартирането си,ако някой може да се справи с добавка за него или адон ,моля да го направи
Здравейте!
Ползвам Bsfusion на Sony W808C. Първоначално бях инсталирал Kodi 15.2, наложи се да я махна и като изтеглих пак от маркета с тв, вече беше новата версия 16.
И се появиха по-големи проблеми. Забива почти при всяко стартиране на добавката и се налага да я спирам принудително, чистя кеша и зареждам отново. Вече ги няма и логата на каналите, както и информация за предаванията. Дали всичко това е заради Kodi 16 и по-добре ли ще е да се върна на старата версия, нищо, че четох, че на нея няма да и се осъществява поддръжка?
Благодаря Ви!