Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Явно е голямо удоволствие да се гледа тази резолюция (360р) на 51 инчов телевизор и единственият проблем е липсата на лого  Big Grin
Не ,че е голям кеф ама нали е на муфта а в България обичат шамар да е на муфта да е и за това хората масово гледат тази имитация на телевизия . Не е проблема в 10-20 лева за качествено IPTV , но е по-готино да гледаш размазана картина на телевизор за 2000 лева .
(08-01-2017, 18:48)xbmcbg написа: [ -> ]Явно е голямо удоволствие да се гледа тази резолюция (360р) на 51 инчов телевизор и единственият проблем е липсата на лого  Big Grin

Не знам каква e резолюцията, гледа се добре... не го гледам отблизо и не се забелязва много колко лошо е качеството. Мога и без логогата, повече ми трябва да имам EPG.

Също така имам и "половин" проблем със звука! При смяна на каналите понякога звука изчезва, понякога може да е за 10 секунди, друг път за около минута. Проверил съм звуковите настройки - всичко е на макс! Този проблем ми е само на телевизора, на компютъра това е ОК. В ютуб намерих решение на проблема след включва и изключване на тв от контакта, но това не ме устройва, защото тв е на стената а контакта е зад него трудно достъпен.

(08-01-2017, 18:54)Alkatrazbg написа: [ -> ]Не ,че е голям кеф  ама нали е на муфта   а в България обичат  шамар да е на муфта да е  и за това  хората  масово гледат  тази имитация на телевизия .  Не е проблема в 10-20  лева за качествено  IPTV  , но е по-готино да гледаш размазана картина  на телевизор за 2000  лева .

Изпусна още едно предположение! Тук в този район няма и не се предлага IPTV !
Кой е този район без IPTV ? Ако си в България на 100 населени места със интернет 95 имат достъп до IPTV . Всички доставчици на този вид услуга предлагат като нормално така и LQ качество на поне 60-80 канала .
Колкото и да не ти се вярва има стандарти за отстояние от телевизора и критерият не е да си купиш по-голям телевизор от този на съседа:

[Изображение: otstoqniq.png]
(08-01-2017, 19:07)Alkatrazbg написа: [ -> ]Кой е този район без IPTV ? Ако си в България на 100 населени места със интернет 95 имат достъп до IPTV .

Асеновград - има на определени места, можеби са в процес на изграждане! Абонат съм с две кутии на пълен пакет заедно с допълнително платените канали които ги предлагат.
Има  няколко теми тук във форума за конкретен доставчик   а и доставчици като GCN  предлагат доста качествено IPTV  .  Кажи ми кой са доставчиците на интернет във Асеновград  да ти кажа  предлагат ли  подобни екстри. IPTV-то на Булсатком е порнография даже и със  техния андроид бокс във сравнение със всички други  доставчици. Сега като погледнах  какъв ти е избора  ти се чудя защо изобщо се мъчиш със тази боза  Доставчици Асеновград всичките тия имат  IPTV .
(08-01-2017, 19:10)xbmcbg написа: [ -> ]Колкото и да не ти се вярва има стандарти за отстояние от телевизора и критерият не е да си купиш по-голям телевизор от този на съседа:

[Изображение: otstoqniq.png]

Има и други критерии! Аз никога не бих си взел голям тв ако стаята ми е 2х2 . Такъв ми е заради по-голямото помещение, по-малко от това няма как да се впише в обстановката и обзавеждането!
(08-01-2017, 19:19)xbmcbg написа: [ -> ]Ако изобщо си купуваш книги по шарката на тапета ли ги избираш?

Спамим темата излишно! Имаш ли идея как да ми помогнеш?

(08-01-2017, 19:14)Alkatrazbg написа: [ -> ]Има  няколко теми тук във форума за конкретен доставчик   а и доставчици като GCN  предлагат доста качествено IPTV  .  Кажи ми кой са доставчиците на интернет във Асеновград  да ти кажа  предлагат ли  подобни екстри. IPTV-то на Булсатком е порнография даже и със  техния андроид бокс във сравнение със всички други  доставчици. Сега като погледнах  какъв ти е избора  ти се чудя защо изобщо се мъчиш със тази боза  Доставчици Асеновград всичките тия имат  IPTV .

Знам какво има и какво няма - града е малък и всичко се разбира. Тези оператори имат IPTV, но никой от тях няма 100% покритие в града ни! Само Булсатком и Твсатком имат някаква част, а за другите покритието им е една голяма нула.
А защо не се зареждат лога и епг на отдалечен адрес. http://epg.kodibg.org/ Това явно не е актуално.