Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(01-12-2016, 21:32)xbmcbg написа: [ -> ]Потърсете проблемите във вашият хардуер (модем, рутер, суич, бокс ...) и Интернет, защото не е възможно в тяхната мрежа да не работи, а извън нея да е ОК.
Може може, мога и да покажа един от 50 мейла (понеже не мога да предоставя запис от един от 30-те разговора) в които първо трябваше да изтърпя унижението, че съм им клиент, после да си премерим.... онуй и накрая да се обадя като корпоративен клиент на NOC и да се почнат оправдания с "проблем във филтриращата ни система" и "колегите работят по въпроса". Това бе преди 2-3 седмици, когато api сървъра им бе недостъпен за част от потребителите. Включително техните !
(02-12-2016, 21:27)xbmcbg написа: [ -> ]
(02-12-2016, 19:10)harry_gg написа: [ -> ]Как да се намеси модератор като те модераторите си ги мерят Big Grin 

Иначе при мен също спря адона за булсата, през уикенда ще видя какво може да се оправи.

Хари, Булсат не са променяли нищо и всичко работи.
Работи с Коди, с Фюжън едни канали са на 420, други на 720... мандра.
Дадоха ли ти 1 месец безплатана ТВ + Интернет за причиненото неодобство,  каквити са световните практики при такива случаи?  Big Grin
Познай Smile
Вероятно са ти добавили безплатно VIP пакета който не е обявен на сайта и е само за свои хора  Tongue
Да, добавили са ми такъв пакет, че не ги гледам от 3 дни...то ми мина желанието.
Гледам си кабеларката на Близу и ще забравя следващата година за IPTV, поне докато се научат да не си отварят устата за големия залък. Всички доставчици.
Направо загасих и Линукс сървъра.Ще си ползвам Кодито като хоби и за гледане на филми (слава богу - от чужбина и как пък някога не стана проблем с някой адон....)
Здравейте, някой монже ли да ми каже защо Диемите изчезват. Примерно снощ гледах мача на Кубрат и си бяха наред а тази сутрин ги няма ?
Проблема вероятно е в самия булсат ако правят някакви промени или кой знае ... но някой едва ли ще ти каже. Факт е че и при мен добавката за булсата (форка) работи в момента и Диемите са налични, обаче вчера по някое време и оня ден бяха изчезнали...
Вчера Диема Спорт бяха пуснати за всички клиенти на Булсат, дори и за тези които не плащат пакета - вид признание и уважение към труда на Кубрат Пулев за да бъде гледан от всички българи. Този жест вчера беше дело и на доста други български ТВ оператори. Иначе мача беше наличен основно в спортните PPV канали на оригиналното НВО, които не са налични за НВО България.
Вчера заради мача и аз пуснах BSC. Буферирането беше умопомрачително (на всички боксове, които имам).
Решението е, че изключих всякакви видове хардуерно ускорение и работата заспа.
Така че, на които им буферира (в този момент и състояние на мрежата, IPTV, CDN, дежурен NOC) - да изключат хардуерното ускоряване.

ПП:Т.е. това http://kodibg.org/forum/thread-237-post-...ml#pid3441 вече НЕ ВАЖИ за BSC. За стрийм на филми, предполагам ще се налага хардуерно декодиране.
Имам един въпрос , защо то 268 налични канала в Коди виждам само 118  и къде се губят другите 50 ?