Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(08-11-2016, 00:38)fartdream написа: [ -> ]Претенцията ми е - като казвате, че има начин да тръгнат каналите и да се гледат да кажете как и за коя версия.
Не ми се играе на отгатни ми мислите.

Гледането в сайта на булсат и през приложението за андроид работи, но поради някакъв корпоративен трик, булшит решиха да спрат платените диеми в тях, а тези канали са на практика 50% от програмите които гледам.
При използване на vlc player, същото ли е както при андроид приложението и през сайта, или има шанс да тръгнат диемите екстра там?

Зяпам ефирна телевизия от време на време. Ако искам нещо различно от ефирните за 5 мин - браузър. От версия 0.0.2p нагоре няма да можеш да използваш Android, защото ти трябва Tvheadend backend. Него трябва да го пуснеш на нещо дето изпълнява някаква форма на Линукс, различна от Android.
(08-11-2016, 00:26)natrov написа: [ -> ]Има ли периодични прекъсвания в стрийма или при мен нещо се дъни?

Последно гледах в събота (когато видях, че проблема не е сериозен) и всичко беше добре, сега съм на работа и немога да проверя.
На старата версия O ще тръгнат ли каналите или само на новите версии става споменатата промяна? Да знам дали да се опитвам или е загубена кауза.

П. П. Сега видях в другата тема, че става само за новата добавка, но за нея няма къде да пусна бекенд за момента Sad
На всички преди P ще върви
Какво е ново в 0.0.2r версията?
Има един сайт github  и  във него когато някой прави нещо по определен проект  се показва и разликата между старото и новото . Ще е много полезно да го посещавате и да следите какво става със добавката именно там. И fartdream ако беше си направил труда да цъкне именно на този сайт щеше да си отговори на 100% от въпросите за 1 минута, но той мързела не мори ми мъчи са казали старите хора. Форума си е форум ама не очаквайте някой да ви изнася лекции и да ви чертае схеми как да си преправите 1,2 или 3 реда код във някоя добавка защото вас ви мързи. Ако проумеете факта ,че и прекалените обяснения не са много удачни ще сте повечко толерантни. Чули ли сте приказката ,че кроткото агне под 2 майки бозае ? Ако много се хвалите и биете тупана след 1 седмица ще гледате на Марко Тотев макарите въпреки ,че сте си платили и имате акаунт !!!!
И тази версия на добавката стига до мястото, до където стига предната (Rasberry PI2) - има канали в mux, но като почне да ги преименува за да ги мапне се дъни. Sad Гадост!. Ако дадеш ръчно map all - се мапват но с "_" в имената и epg не ги засича.
(08-11-2016, 01:25)натисни тукAlkatrazbg написа: [ -> ]Има един сайт github  и  във него когато някой прави нещо по определен проект  се показва и разликата между старото и новото . Ще е много полезно да го посещавате и да  следите какво става  със добавката  именно там. И fartdream ако беше си направил труда да    цъкне именно на  този сайт щеше да си отговори на 100% от въпросите за 1 минута, но  той мързела не мори ми мъчи са казали старите хора. Форума с е форум ама не очаквайте  някой да ви изнася лекции и да ви  чертае схеми как да си преправите 1,2 или 3 реда код във някоя добавка защото вас ви  мързи. Ако проумеете факта ,че и прекалените обяснения  не са много удачни ще сте повечко толерантни.
Този сайт ли имаш в предвид https://github.com/kodi1/plugin.program.bscfusion? Там никъде не видях разлика! Би ли ми дал точния линк с адреса?

Off-Topic
Прекръстете форума не на коди, а на bscfusion!!! Ще е по-удобно за много потребители! Тук за съжаление отдавна не се пише за коди, а само за Програмна добавка Bscfusion. Май найстина много хора си губят времето с този аддон или плугин....
Лека вечер на всички
Отгоре пише, какво е продиктувало промените.
https://github.com/kodi1/plugin.program....55daf654d2
Ама я да се разбереме какво точно искате от нас ?
1. Пет човека да седим тука денонощно и да повтаряме като папагали на всеки един едно и също по 100 пъти докато го проумее ?
2. Да водим курсове по компютърна грамотност ?
3. Да пишем скриптове и добавки та всеки с 8-клас да може да гледа на муфта платени услуги ?
Хайде малко си напънете мозъците като искате да гледате на муфта и на каквото ви скимне в крайна сметка. Всички тука са на доброволни начала и като има тарикати и баровци с претенции да отидат във офиса на Булсатком и да си вземат бокса им . Това ,че сте си купили някоя Китайска кутийка от продавалника не означава непременно ,че някой трябва да се ангажира да ви прави кефа и да дебъгва скриптове и добавки всеки път щом някой си промени сайта и достъпа до услугата. Никой не каза едно благодаря а почнахте с претенциите.Над 15 корекции се направиха на този плъгин от както е създаден и се написа на 100 места как да се работи с него. Въпреки това все още има хора дето не знаят как да го ползват. Е не може да се угоди на всички в тоя живот. Който е малко от малко съобразителен ще се оправи а който не е ще си плати да му го направят и пак ще гледа.

Извинявайте за резкия пост ама почва да става леко дразнещо .
Лека вечер и от мен.