Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Accidic, ако прочетеш внимателно написаното в ПЪРВИЯТ пост от тази тема и го изпълниш на 100% със сигурност, ще се случи великденско чудо и ПВРа ще се появи от нищото.
Не се ремонтира нещо което е здраво, но ако решиш да преинсталираш можеш и да подмениш Андроид с Openelec (за този бокс има разработен неофициален вариант, който лично съм тествал и според мен работи по-добре с него) линка ще намериш в някой от предишните ми постове в тази тема.
Успех
В ОпенЕлек също ги няма пре-инсталирани ПВР-ите, но могат да се инсталират от Коди репото.
Хари, на този бокс той неможе да инсталира директно оригинален ОпенЕлек защото ще го брикне. На сайта който му посочих има разработен неофициален който е разработен за този модел, като във файла е добевено и КОДИ 15.2 (последната стабилна версия)
Да знам че не може, идеята ми беше че е напълно нормално ПВР адоните да не са предварително инсталирани и да трябва да си ги добавищ сам.
Здравата забива помагайте, а има толкова хубави програми!!!
Слави много Ви моля когато питате за  нещо  да  описвате малко повече за проблема си.  Нито  знаем какво забива нито ви знаем интернета  със какви параметри е  нито пък ни е известно  в коя точка на земното кълбо се намирате.  На какво у-во ви забива и  тн.  То се  помага  но на конкретни проблеми а не на общи приказки.

 И  малко да се  отклоня от темата със една задачка-закачка за  факирите на php. Бихте ли помислили за начин при който  ако се добават или премахват канали от листата на Булсат ,да  е възмоно да се генерират линкове освен по ID  и по - поне още един параметър? Във момента както съм направил нещата при промяна  на броя на каналите  ми заминават на кино статичните линкове.
Някой пробвал ли е да интегрира BGFusion и новия аддон портал на NoobsAndNerds.com - TV Portal?
Това е аддон портала: http://noobsandnerds.com/latest/?p=3639
Има много и удобни функции, включително и интеграция със SuperFav но .... аз не успявам да добавя TVXML, може би защото от BGFusion е компресиран в .gz ?
Не съм разглеждал аддона, но можеш да изтеглиш ЕПГ-то на Majide и да го декомприсираш след това да го добавиш там.
Да, благодаря за съвета, но направих така и излезе само списък с каналите. От там нататък нито програмите, нито мога да включа на някой канал... За това помолих за съдействие.
Коя е последната стабилна версия на Kodi за ATV4, с която добавката Bscfusion работи?
Без да се информирам предварително инсталирах Kodi 17.0, хранилището се инсталира, добавката се инсталира перфектно, но телевизията не тръгна.