Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(08-11-2016, 02:18)Alkatrazbg написа: [ -> ]Ама я да се разбереме  какво точно искате от нас ?
1.  Пет  човека да седим тука денонощно и да повтаряме като папагали на всеки един  едно и също по 100 пъти докато  го проумее ?
2. Да водим курсове по компютърна грамотност ?
3. Да  пишем скриптове и добавки та всеки  с 8-клас  да може да гледа на муфта платени услуги ?
Хайде малко си напънете мозъците като искате да гледате  на муфта  и на каквото ви скимне  в крайна сметка. Всички тука са на доброволни начала  и като има тарикати и баровци с претенции да   отидат във офиса на Булсатком и да  си вземат бокса им .  Това ,че сте си купили  някоя  Китайска кутийка от продавалника   не означава непременно ,че някой трябва да се ангажира да  ви  прави кефа  и да дебъгва  скриптове и добавки  всеки път  щом  някой си промени сайта и достъпа до услугата. Никой не каза едно благодаря  а  почнахте с претенциите.Над 15 корекции се направиха на този плъгин от както е създаден и се написа  на 100  места как  да се работи с него. Въпреки това  все още има хора дето не знаят как да го ползват. Е не може да се угоди на всички  в тоя живот. Който е  малко от малко  съобразителен ще се оправи а който не е  ще си плати  да му го направят  и пак ще гледа.

Извинявайте за резкия пост  ама  почва да става леко  дразнещо .
Лека вечер и от мен.
От мен, едно благодаря на Alkatrazbg, за работата която полага в сайта/форума, и за това че се опитва да угоди на всички, което според мен е невъзможно.
Здравейте имам един технически въпрос за генерирането на листата с стриймове 720p специален и User-Agent ли трябва или изпращане на заявка към определен endpoint на булсатското API (api.iptv.bulsat.com)? Ако някой знае, може ли да сподели, защото от 2 дена се мъча с reverse engineering и за сега съм открил че целия сървър е на платформата Wowza 4.1 (Отговор може и на ЛС)
За 720p забрави на тоя етап. За тази резолюция се прави заявка към API-то по сериен номер и мак адрес  на Фюжън бокса който е регистриран в системата на Булсатком.


HTTP/1.1 200 OK
Server: nginx
Date: Mon, 07 Nov 2016 23:12:03 GMT
Content-Type: application/json; charset=utf-8
Content-Length: 112716
Connection: keep-alive
Keep-Alive: timeout=5
Set-Cookie: SSBULSATAPI=52c854fd32b12d90cdd96c73be6af2f1; path=/
SSBULSATAPI: 52c854fd32b12d90cdd96c73be6af2f1
Logged: true
Access-Control-Allow-Origin: *
Access-Control-Allow-Credentials: true
Access-Control-Allow-Methods: GET, POST, OPTIONS
Access-Control-Allow-Headers: DNT,X-Mx-ReqToken,Keep-Alive,User-Agent,X-Requested-With,If-Modified-Since,Cache-Control,Content-Type,SSBULSATAPI,STBDEVEL,STB_SERIAL
Access-Control-Expose-Headers: CHALLENGE,SSBULSATAPI,Logged,STBDEVEL,STB_SERIAL
(08-11-2016, 01:16)martinski написа: [ -> ]На старата версия O ще тръгнат ли каналите или само на новите версии става споменатата промяна? Да знам дали да се опитвам или е загубена кауза.

П. П.  Сега видях в другата тема,  че става само за новата добавка,  но за нея няма къде да пусна бекенд за момента Sad

Няма да тръгне, или поне докато не се намери решение за тази грешка. Аз ползвам тази версия за PHP скрипта.
Код:
Cb: Session -> 10
Cb: Session start -> 20
Cb: Login start -> 30
Cb: Login ok -> 50
Cb: Fetch data -> 70
Cb: Fetch data done -> 90
Cb: Logout ok -> 100
Traceback (most recent call last):
File "/var/www/html/bscfusion-grabepg1/bsc_grab.py", line 76, in <module>
  b.gen_all(True)
File "/var/www/html/bscfusion-grabepg1/bsc.py", line 291, in gen_all
  dat = [x for x in self.__tv_list if (x['pg'] == 'free' or self.__x)]
KeyError: 'pg'
Правите една очевадна грешка като поръчвате пластмасова кофа а очаквате да ви доставят цинкова кофа .Да се изразя малко по различно. Ако на едното място правите заявка за 0 а на другото сте написали 1 ще получите 00 Smile Който си осъзнае грешката печели баничка и боза за закуска Tongue Има вече решения на проблема но въпреки това продължавате да преписвате без да мислите. И понеже не влагате грам мисъл подвеждате и други със твърденията си ,че не работело това и онова. Някой от вас сети ли се да погледне какво пише в тая добавка и какво пише във браузера му като адрес ? Умишлено не се дава готовото решение ей така на готово бе хора. Дали ще ви е приятно да напишете 3000 реда код и някой гашник да печели пари от него защото сте му го дали на готово а вие да лапате мухите.
Явно има някакви неблагодарни хора и типично по български се започва с недоволства, обиди и т.н. на база кой какво разбира и какво не. Не искам да занимавам никого със себе си, интересува ме конкретно единствено възможно ли е да гледаме през Коди на Андроид Булсат с личните си булсатски акаунти и ако да, как? С нова версия на плъгин или със стара? От къде да я сваля? Благодаря Ви предварително!!!
Тази за сега работи с всички канали!

plugin.program.bscfusion_OLD2
(08-11-2016, 02:51)betaplay написа: [ -> ]Здравейте имам един технически въпрос за генерирането на листата с стриймове 720p специален и User-Agent ли трябва или изпращане на заявка към определен endpoint на булсатското API (api.iptv.bulsat.com)? Ако някой знае, може ли да сподели, защото от 2 дена се мъча с reverse engineering и за сега съм открил че целия сървър е на платформата Wowza 4.1 (Отговор може и на ЛС)
За този проект е необходимо да имаш и техен оригинален бокс, без него нещата няма да се получат. Алкатраз ти е дал посоките по които трябва да работиш.
(08-11-2016, 16:13)Hangman написа: [ -> ]Тази за сега работи с всички канали!

plugin.program.bscfusion_OLD2

Наистина работи - безкрайно ти благодаря!!!
(08-11-2016, 16:30)xbmcbg написа: [ -> ]
(08-11-2016, 02:51)betaplay написа: [ -> ]Здравейте имам един технически въпрос за генерирането на  листата с стриймове 720p специален и User-Agent ли трябва или изпращане на заявка към определен endpoint на булсатското API (api.iptv.bulsat.com)? Ако някой знае, може ли да сподели, защото от 2 дена се мъча с reverse engineering и за сега съм открил че целия сървър е на платформата Wowza 4.1 (Отговор може и на ЛС)
За този проект е необходимо да имаш и техен оригинален бокс, без него нещата няма да се получат. Алкатраз ти е дал посоките по които трябва да работиш.

Да видях благодаря продължавам да експериментирам с една идея и тези насоки ако има резултат ще пиша!