Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(08-12-2015, 09:07)beBoss написа: [ -> ]..... Аз много добре знам за телевизиите бтв и нова, които така или иначе само бавноразвиващият се български народ гледа ......

Големи очаквания за форума, а то кво се оказва комплексари. Хубава работа ама българска. То верно по-добре човек да си пита по чуждестранните форуми... и явно поговорката за българските форуми си е вярна. И дишайте няма да Ви питам нищо повече, да не Ви бъркам в пълните с акъл и знания глави, че иначе трябва да избивате комплекси от знанията и високомерието Big Grin

Погледни в профила си какво си писал тук и тогава се прави на ощипана мома  Idea 
Един от моите професори казваше, че:" мисленето и ходенето по голяма нужда може да се отлага, но до определено време, защото след това започва да мирише".

Ако не разбираш какво съм написал на български, няма никакъв проблем да ти го напиша и на английски, френски или испански.
Разбрах намекът ти. Подписът ми подсказва, че не трябва да се занимавам с такива от оцветеният текст в червено. Прав си.

@uBo никъде не съм конкретизирал аддона или булсат са виновни, просто попитах, на какво се дължи защото според мен тука хората знаят.

Оказа се обаче, че тука има сезнайковци и въпреки, че си им казал, че трябва да има повече канали и че имаш определени пакети ИИИИ че знаеш, че някой от каналите (Нова Броудкастинг Груп) са блокирани, и че все пак са доста повече от 5-10 канала, те ти заявяват, че нямаш еди какъв си пакет(за канали, които и не трябва да го имаш, но просто явно хората са неподготвени и пишат каквото им дойде на Ъкълъ) се оказва, че пак те са много"умните и знаещите" (макар, че изобщо си нямат и на идея къде е проблемът), а аз съм "тъпият" и после как да не се изнервяш. Както и да е, ясно е че булшитком, послъгват потребителите, поне според това, което плащаш и с това, което получаваш(разминават се...), но това, което питах можеше много просто да се каже, че не се знае къде е проблемът и по-скоро булшитком трябва да знаят. А не да се избиват някви комплекси тука...
Хайде успокойте малко страстите и стига толкова offtopic Dodgy
Наближават така популярните семейни празници, а вие се джафкате и заяждате по-между си!? Форума не е място за публични нападки - може да се пробвате в социалните мрежи ако толкова ви харесва.
Гледате ли fusion пакета в Коди? Един потребител в форума на булсат е споделил за него че за да се гледа в коди трябва първо да ти сменят приемника с фюжън и да се предплатят 3 месечни такси и тогава ще може да се гледа и в коди,или това не е вярно?
Не е вярно!
Гледам в Коди, през браузъра, на таблета и телефона. Няма Fusion (нито платен пакет 5лева, нито приемник), т.е. имах приемник, но само за два дни и го разкарах - върнаха ми HD и антената. Процедурата по връщането струва 3 лева за протокола (начисляват ги към сметката), води се безплатно.
(09-12-2015, 11:17)BlackWolf написа: [ -> ]Гледате ли fusion пакета в Коди? Един потребител в форума на булсат е споделил за него че за да се гледа в коди трябва първо да ти сменят приемника с фюжън и да се предплатят 3 месечни такси и тогава ще може да се гледа и в коди,или това не е вярно?

За да гледаш всички налични програми в KODI трябва да си платил един от техните пакети + премиум пакета+пакета за диема екстра!!!
Здрасти,
Регистрирах се само в вметна няколко неща, които липсват в упътването на първа страница.
- при инсталацията на Kodi трябва да се избира - Full, иначе PVR клиентите липсват ( PVR IPTV Simple Client )
- TV трябва да се активира от Settings (новаци като мен се чудиха къде е телевизията)
- Kodi трябва да се рестартира изцяло за да се появят менютата - TV и Radio
- От Settings на Fusion TV - трябва да се спре - Use External EPG. Иначе bulsat.xml.gz липсва.
Дано съм помогнал, че на мен ми отне часове да се оправя.
Поздрави.
(09-12-2015, 16:20)ams написа: [ -> ]- От Settings на Fusion TV - трябва да се спре - Use External EPG. Иначе bulsat.xml.gz липсва.

Това не е най-доброто решeние. Просто лайв тв аддона, трябва да зареди хмл-тв файла от тук.
Като отида в офиса и поискам да платя premium+fusion+diema extra пакета за да гледам всички програми ще ме карат ли да подписвам някакъв договор,аз fusion применик нямам и не искам да имам,нито пък искам да подписвам договор,трябват ми само данните от регистрацията с платена пълна услуга,ще гледам телевизията само в Коди плеъра,така както искам ще стане ли, влизам плащам 3-те пакета без да ме карат да подписвам договори, да сменям приемници и да предплаща 3 такси занапред за fusion пакета ако искам да го ползвам пакета в Коди плеъра?
(09-12-2015, 23:39)BlackWolf написа: [ -> ]Като отида в офиса и поискам да платя  premium+fusion+diema extra пакета за да гледам всички програми ще ме карат ли да подписвам някакъв договор,аз fusion применик нямам и не искам да имам,нито пък искам да подписвам договор,трябват ми само данните от регистрацията с платена пълна услуга,ще гледам телевизията само в Коди плеъра,така както искам ще стане ли, влизам плащам 3-те пакета без да ме карат да подписвам договори, да сменям приемници и да предплаща 3 такси занапред за fusion пакета ако искам да го ползвам пакета в Коди плеъра?

не би трябвало аз  също нямам fusion приемник ,но си платих пакета fusion онлаин и го гледам чрез кодиSmile