Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
(18-03-2016, 10:49)harry_gg написа: [ -> ]
(18-03-2016, 00:38)Closimir написа: [ -> ]Здравейте,

От скоро гледам Fusion на Kodi. Проблема ми е, че сече много понякога. Паралелно на телевизора си работи идеално, само на Коди-то на компютъра сече. Не трябва да е от скоростта на интернета защото е на кабел и съм на висока скорост. Някаква идея от какво може да е и как да го избегна?

Благодаря!

Какво имаш в предвид "Паралелно на телевизора" - това пак през интернет ли е или през сателита? Аз продължавам да мисля, че тези проблеми са заради претоварването на сървърите на булсата, които явно не смогват, а не заради Коди.

Имам предвид, че и на телевизора гледам Fusion през интернет, но на телевизоре не сече дори и като свалям нещо от неща. А на Коди-то сече като не свалям. И мен ме съмнява да е от Коди. По скоро като не се влиза от техния бокс, а от другаде има проблем.
Имам проблем с фюжъна през Коди. Гледам даден канал 720p без да насича, но като го сменя след 1-2 часа все канал след него започва да буфирира през 5 секунди за по 1 секунда. Тва се е случвало и в 02:00ч вечер.
А имам подобен проблем със сериалите от Exodus.
На третия епизод почва да бози.
Някой път има и съобщение, че кеша е препълнен. Да не би и при теб да е нещо подобно?
Като ми остане повече време ще го го разръчкам този проблем...
И при мен започва да насича след известно време.
Днес преинсталирах Коди на андроид бокса защото много взе да се крашва като цакам на нещо или гледам,нищо не съм барал по настройките но се крашва, ползвах 14.2 Helix, та не знам на какво се дължи но Fusion TV не иска да ми се инсталира нито на тази версия, нито 14.0, нито на 14.1, другите неща които са в добавката се инсталирват, минах на 15.1, после пробвах и на 15.2 и няма проблеми, Fusion TV се инсталирва, защо е така кат преди можеше и на 14 Helix версиите, те са по леки за андроид бокса ми и нямам проблеми със Коди, сега съм на 15.2 версията,добра е но я усещам да тежи на бокса, на моменти ако запъне нещо като пускам ме изхвърля от Коди и го стартирам наново, ако може оправете добавката от която се инсталирва Fusion TV да работи на Helix версиите, не вярвам да е само на мене така, правих чист инстал.
Когато пробваш да я инсталираш на 14 дава ли ти някаква грешка и откъде сваляш апк-то за версия 14?
Привет,
Имам телевизор Филипс PUS7150 с Android 5.1 OS. Инсталирах си Коди 16.0, но при изпълнение на стъпка 4: Отваряте Инсталиране от хранилище->BG Add-ons-> получавам съобщение, че неможе да се cвърже с репозиторито Sad
Някой имал ли е този проблем. В error log-a се вижда грещка от рода на malformed addons.xml

на андроид телофона ми с аналогична версия всичко си тръгна без проблем, но на ТВ- нещеSad
Здравейте.

Ползвам KODI 14.2 на бокса и 15.2 на лаптопа.
Доскоро вървеше перфектно. От около седмица обаче не работи. След дълто търсене открих, че проблема ми е в интернет доставчика. За тест пуснах инернет и на бокса и на лаптопа от телефона. И чудо - всичко работи нормално. Сега обаче трябва за де поскарам малко с доставчика ми, който очевидно филтрира връзката към сървърите на булсат.
Въпроса ми е, някой може ли да каже IP или линк на който работи фюжъна, за да мога да пусна оплакване към интернет доставчика ми?
Със сигурност ти трябва api.iptv.bulsat.com може да го пингнеш и да му видиш IP-то, при мен резолира на 185.4.83.200.
Освен това видео потоците на каналите минават през load balancer lb-m.iptv.bulsat.com 185.4.83.201, който балансира и препраща заявките към други сървъри например в София пренасочва към edge-sf-1.iptv.bulsat.com. Трябва да видиш дали при теб е така.
(25-03-2016, 19:01)harry_gg написа: [ -> ]Със сигурност ти трябва api.iptv.bulsat.com може да го пингнеш и да му видиш IP-то, при мен резолира на 185.4.83.200.
Освен това видео потоците на каналите минават през load balancer lb-m.iptv.bulsat.com 185.4.83.201, който балансира и препраща заявките към други сървъри например в София пренасочва към edge-sf-1.iptv.bulsat.com. Трябва да видиш дали при теб е така.

Благодаря за отговора.
Обаче и трите линка се пингват без проблем. Двата api.iptv.bulsat.com и lb-m.iptv.bulsat.com ги тествах още оня ден, на пинг имаше.
Фюжъна обаче не работи. Опитвах и на телефона (с приложението на булсат) положението е същото - когато е на мобилниа интернет на vivacom работи, а когато е на Wi-Fi от рутера не.
А това пренасочване към edge-sf-1.iptv.bulsat.com от къде мога да го проверя?