Коди Фен Форум България

Пълна версия: Bscfusion (СПРЯНА)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Не съм ги объркал Smile Ама то трябва акъл да се сетя ,че вие не виждате някой от постовете които са изтрити .
Каква може да е причината да не зарежда всичките лога и епг , а и на Orangepi One с Open Elec много накъсва картината.Мъчи се да буферира постоянно.
И аз това питам.
Здравейте,
Отговори на всичките ви въпроси отдавна са дадени във форума. Използвайте търсачката и ще откриете отговорите от които се нуждаете - на всички тези въпроси сме отговаряли многократно.
Обърнете внимание, че тази версия не се поддържа повече от нейният създател, а от доброволци. Той поддържа само версията за сервизен плугин. Повечето напреднали членове на форума използват нея.
Аз лично съм се насочил към видео плугина (първият вариант, който също не се поддържа от него ) най-лесният за инсталиране и експлоатация при мен няма буфериране и лиса на лого. Логота което ви липсва може да бъде добавено и ръчно - също има тема за това.
Дай линк към това което ползваш,а и коя от 95-те страници да четем,за това което се променя всеки ден.Аз като по глупав признавам си,не намерих нищо относно буферирането.Колегата ако може да я ползва по добре нека каже кой пост да чета ,ще съм Много Благодарен.
Здравейте на всички
Изчетох всички мнения и в крайна сметка не разбрах - има ли вариант фюжъна да се гледа ХД или не?
Ако има моля кажете как защото СД качеството в коди е по-зле от това в андроид приложението.

Благодаря предварително.
@vesvel
Това което ползвам аз не е дискутирано в този форум, а в големият http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=195322 . За да използваш този плугин ще трябва сам да си го преработиш. Аз уважавам неговото решение той да не се използва повече и няма да направя преработена от мен версия публична. Последната работеща версия публикувана от него е налична в https://github.com

@mcd
възможно е, но ще трябва да си го направиш сам защото е обвързано с твоят оригинален fusion box. Всичко важно от което се нуждаеш е описано няколко поста по-нагоре.
В една фейсбук група има описан и друг метод, но не съм го пробвал и не мога да дам мнение за него. Вече е малко вероятно някой да ви даде готово решение, ще ви се наложи да експериментирате за ваша сметка.
@xbmcbg Ето добър и смислен отговор за което Благодаря. Ако можех да си го пренапиша надали щях да се мъча.
Те добавките работят и 3-те които имам но просто буферира. А Епг-то не се зарежда на цяло. А и не четем 95 страници през годините,в които има изменения.
А работи ли от България, или зависи на кой интернет доставчик си?
Рабори относително,няма значение дали си или не си в България.