Публикации: 609
Теми: 32
Член от: May 2017
Отговорите се крият в постове 13 и 19, само да вметна 2 неща като за последно ако случайно темата бъде заключена понеже става доста офтопик.
1.Дистанционното не е ново предлага се от ноември, просто на някои бутони пише VOD и подобни за да знае потребителят къде да натиска ако случайно не е старото дистанционно за иптв боксът им.
2. @paco112 критиката е полезно нещо помага ти да се усъвършенстваш, няма нужда да си правиш нов акаунт @paco след като пак може да се получи същата ситуация
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Да Пацо.... пусни една снимка на дистанционното и бокса, който ползваш. Ако му сложиш един Libreelec ще ти помогна да си направиш свой remote.cfg фаил и по този начин ще си направиш бутоните по твой избор и желание. Ако ползваш Андроид там също си мисля, че може да се пипа, но не съм сигурен как става. Все пак си мисля, че има кой да ти помогне дори и с Андроида.
Sent from my OnePlus 2 using Tapatalk
Публикации: 87
Теми: 1
Член от: Dec 2017
За иптв боксът ставаше въпрос...На места го наричат и "АНДРОИД БОКС".
Публикации: 609
Теми: 32
Член от: May 2017
(13-04-2018, 14:02)paco112 написа: За иптв боксът ставаше въпрос...На места го наричат и "АНДРОИД БОКС". Само да вметна, че на мен лично ми е по удобно с дистанционно различно от иптв боксът им понеже може да се сменят каналите направо от числата, другата полезна функция е HDMI-CEC при някои производители е различно наименованието, тоест с дистанционното на тв си командвам и боксът им, когато изключа тв той заспива, когато го включа той се събужда
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
Именно. CEC-a е незаменим, плюс това повечето модерни телевизори предлагат и профили за други устройства (BOX, OTT, DVR...)
А когато имаш нужда от повече - Melle 10 pro
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Според мен е по добре да бъде Bluetooth и при положение, че са на една и съща цена с това което ти предлагаш бих избрал - iPazzPort Bluetooth Keyboard Mini Wireless Keyboard LED Backlit Handheld Remote for PC, Smart TV ,Android Box, KP-810-30BL
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(13-04-2018, 16:48)shantros написа: Според мен е по добре да бъде Bluetooth и при положение, че са на една и съща цена с това което ти предлагаш бих избрал - iPazzPort Bluetooth Keyboard Mini Wireless Keyboard LED Backlit Handheld Remote for PC, Smart TV ,Android Box, KP-810-30BL
Това, което колегата предлага, е дистанционно с клавиатура, а това, което ти предлагаш, е само клавиатура. Малко трудно да управляваш телевизора с нея
Иначе съм съгласен, че Bluetooth дистанционните са много по-удобни за употреба. MiBox-ът ми е с такова дистанционно и ти развързва ръцете!
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
13-04-2018, 17:27
(Последна редакция: Преди 13-04-2018, 21:30 от shantros.)
Нещо грешиш, https://www.amazon.com/Infrared-Learning...P-810-30BL
Има дори и гласови команди новото, отпред е точно като MI box. За съжаление моето е без гласовите команди (старият вариант)
Публикации: 263
Теми: 13
14-04-2018, 02:04
(Последна редакция: Преди 14-04-2018, 02:07 от zdravkos.)
Две напълно различни, но много добри дистанционни:
Лявото на Амазон - много опростено, с гласови команди, български за съжаление не се поддържа, но всичко е много просто, лесно и разбираемо. Ако трябва да се "кълве" е неприятно...
Но пък да се забавляваш с Алекса("кутиите" или колоните на Амазон) си е удобство
Дясното на Rii също така е много удобно, особено за коди, когато трябва да пишеш...Положителното при него е, че можеш да го ползваш на повече уреди - компютър, таблет, телефон, тв бокс... За съжаление няма гласови команди
И двете са за Андроид. Rii може да се ползва и с други операционни системи.
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Публикации: 374
Теми: 17
|