![]() |
Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Софтуер § Хардуер (https://kodibg.org/forum/forum-13.html) +--- Форум: Android TV BOX (https://kodibg.org/forum/forum-38.html) +--- Тема: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор (/thread-210.html) |
Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - xbmcbg - 03-08-2016 Ще ви копи - пейстна стар мой пост написан в друг форум, но още актуален за процедурата как да направите вашето дистанционно на Андроид бокс съвместимо с телевизора който използвате ( навремето пропилях повече от 2 часа за да го съгласувам ![]() ![]() Цитат:1. press and hold the TV CONTROL POWER button on the android remote until the power light on the remote comes on solid red RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - dinkata - 09-01-2018 Много добре си го написал , :-(((((( дано да си го разбираш А сега сериозно - направи го като за обикновени хора за да има смисъл труда ти . RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - ZZlatev - 09-01-2018 Прекрасно! Споделил си го, ама си го копирал и си го сложил тук. Не искам пак да влизам в спорове на кой език трябва да се пуска информация, ама при положение, че можеш да преведеш нещо, за да си максимално полезен на ВСИЧКИ, а не само на англоговорящите...един превод, който ще ти отнеме 13 секунди. Все едно, твое си е решението. RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - martinstz - 09-01-2018 (03-08-2016, 06:04)xbmcbg написа: 1. Натиснете и задръжте бутона "TV CONTROL POWER" на дистанционното за Андроид бокса, докато лампичката за индикация не светне в постоянно червено. 2. След това натиснете някой от оградените контролни бутони (този, за който искате да зададете команда) - TV Power, TV SET, TV in, vol- or vol+. Червената лампичка трябва да започне да мига. 3. Насочете дистанционното на телевизора към това на андроида и натиснете и задръжте бутона (на дистанционното за телевизора), на който искате да присвоите свойствата. Когато дистанционното за андроида приеме сигнала лампичката трябва пак да светне в постоянно червено. 4. Повторете за останалите контролни бутони. 5. Натиснете бутона за пускане за да се запаметят промените. П.П. Имам един бокс със същото дистанционно и ще пробвам на него, когато ми остане време. Ако някой пробва преди това, да сподели дали става системата ![]() RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - Topper - 10-01-2018 Offtopic: Mele 10 Deluxe baby \m/ RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - xbmcbg - 10-01-2018 (09-01-2018, 18:26)ZZlatev написа: Прекрасно! Споделил си го, ама си го копирал и си го сложил тук. Не искам пак да влизам в спорове на кой език трябва да се пуска информация, ама при положение, че можеш да преведеш нещо, за да си максимално полезен на ВСИЧКИ, а не само на англоговорящите...един превод, който ще ти отнеме 13 секунди. Все едно, твое си е решението. Моята позиция по този въпрос винаги е била ясна който си слага бариери сам това е негов избор и нека без да се оплаква да си търпи последствията от неговият избор. Тук става въпрос за елементарен английски и всяка от стотиците преводачки в интернет ще го преведе без грешки, тук не става въпрос за бизнес английски. За мен английският също не е роден, 3-ти език. Ако някой има нужда да му бъде преведено на френски или испански съм на среща, но на български няма да превеждам вече съм го казвал многократно. RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - ZZlatev - 10-01-2018 ОК, ти си знаеш. Едва ли някой умишлено си слага бариери, но може и да има такива хора. По-интересно е, как в български форум ти пускаш информация само и единствено на английски език. Просто на мен щеше да ми е малко неудобно около толкова много българи, които още живеят в България. Поне нямаш желание, а не е от мързел.... ![]() RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - xbmcbg - 10-01-2018 (10-01-2018, 17:09)ZZlatev написа: ОК, ти си знаеш. Едва ли някой умишлено си слага бариери, но може и да има такива хора. Всичко е въпрос на личен избор тези които не им се занимава с текстове на други езици просто си прескачат и няма никакъв проблем, ако има някакво желание да ги прочетат си ги превеждат с помощта на машинен превод. По-ясно не мога да се изразя. Разбирам, че повечето искат да свършат работата за 5 минути и някой да се погрижил за тях, но аз не съм представител на L'Armée du Salut / Salvation Army ![]() Zlarev, опирай само да си сложиш 4 езикови подредби в клавиатурата като мен (BG, USA, FR & ES) започни да пишеш нещо на всеки един от езиците в нея ![]() ![]() ![]() RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - ZZlatev - 10-01-2018 Поне имаш клавиатурата BG. ОК, няма значение. Всичко е въпрос на личен избор, както казваш ти. Мерси за темата. RE: Как да настроите дистанционното на Андроид бокс за вашият телевизор - dnedkov - 10-01-2018 На дистанционното на Zidoo X10 стана. Описанието е точно. Благодаря! ![]() |