Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M3U playlist
#41
Можеш, отиваш в голямото ЕПГ и от там избираш това което искаш да се запише ( до седмица предварително и ако присъства там) , натискаш червеният бутон F1 и задаваш необходимите параметри на таймерите, след това MAG бокса ще се погрижи за останалото ако няма извънредни обстоятелства ( спиране на електричеството, Интернета, недостачъно пространство в USB ....) 
Опитай и след това сподели разултата.
It's not my job to blow sunshine up Your ass.
 
Отговор
#42
(06-05-2016, 14:24)Hangman написа:
(04-05-2016, 17:32)xbmcbg написа: Може да работи и с PVR Simple (ако ви даде достъп до playlist), но тогава не са достъпни Timeshift (понеже не е с фиксиран час както е при Нетера (-8 часа), а тук можеш да връщаш всичко до 72 часа на зад) и възможността да записваш всяко едно предаване независимо от кой канал също няма да работи.

Абониран съм към tivi.bg от месец , но май само до 24 часа може да се връща! Нещо по-назад не съм успявал! MAG250

Повечето канали с таймшифт се пазят по 24 часа, няколкото най-гледани се пазят 72.

Много рядко се гледат предавания след 24-тия час, затова не сме се старали да работим в тази посока. Дори за каналите, които се пазят по 72, само около 1% от гледащите на запис се връщат по-назад.

Малко по малко това време ще се увеличава.

Междувременно има два варианта с локален запис на USB:

- когато предаването е отминало, но все още е в архива (т.е. все още има червена точка над часа на предаването в програмата), може да се натисне бутона "Свали" и то ще се запише на флашката. Например човек се връща вкъщи, но преценява, че предпочита да се наспи, отколкото да гледа предаването, което е изпуснал докато го няма. В този случай може да "цъкне" върху "Свали" и да си го изгледа по-късно.

- може директно да запишеш дадено предаване на флашката, ако се сетиш да го заявиш предварително
 
Отговор
#43
mitkodotcom, има ли техническа възможност в портала по-точно в "infoportal" никому ненужните игри да бъдат подменени с KODI? Според мен така ще бъде компенсирана VOD секцията без ти да имаш ангажименти за нея.
Според мен портала ти ще бъде по-атрактивен, а и достъп до Kodi секцията ще имат само тези които са твои клиенти. Така няма да им се налага да се чудят какъв китайски недодялан бокс да си купят за да имат достъп и до Kodi.
It's not my job to blow sunshine up Your ass.
[-] The following 1 user Likes xbmcbg's post:
  • ZZlatev
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  m3u playlist miro 6 5,754 20-11-2016, 21:45
Последна публикация: Hangman
  Създаване на custom playlist anex 10 9,211 26-04-2016, 23:23
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: