Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Създаване на custom playlist
#1
Здравейте,

Може би вече е дискутирано(извинете ме, ако е), но ме вълнува как да създам плейлиста, в която се комбинират канали от FusionTV и определени канали от torrent-tv.ru (само тези,които ме интересуват) и да не се налага да сменям източника на плейлиста?
Мерси  Confused
Отговори
#2
За torrent-tv.ru ти трябва Acestream нали?
Отговори
#3
Разбира се ,че е възможно и начините са повече от 3  за които аз знам със сигурност ,че работят .
Сега трябва да кажеш дали искаш платен и бърз начин  или искаш безплатен и малко по-бавен и изискващ известно количество компютърни знания и умения.
Отговори
#4
(09-04-2016, 13:45)Alkatrazbg написа: Разбира се ,че е възможно и начините са повече от 3  за които аз знам със сигурност ,че работят .
Сега трябва да кажеш дали искаш платен и бърз начин  или искаш безплатен и малко по-бавен и изискващ известно количество компютърни знания и умения.

Ако може да споделиш безплатния  Huh
Отговори
#5
Мога да го споделя
Начин 1 Как да гледаме правилно P2P TV (acestream/TorrentTV)
Начин 2 GitHub - ValdikSS/aceproxy: Ace Stream HTTP Proxy
Отговори
#6
Да, това вече го знам, въпроса е как да съединя листата(определени канали) с тази на булсатком?
Отговори
#7
Не е много трудно да си генерираш листа със желаните от теб канали и да я запаметиш някъде  на харда .  Нали се сещаш ,че листата на булсат се обновява динамично и листата с торент каналите също се обновява динамично  ! Да не говорим ,че това са 2 различно протокола за гледане  и е необходимо да се направи свързващо звено между тях което да оеднакви протоолите във вид,че да  ги гледаш  дали на телевизор или на Коди със някакво у-во.
Да ти го обясня  най елементарно  та да ме разбереш .Не става с 1 една програма само и не става за 2 минути  тая работа.  Трябват ти поне 3 различни софтуера  и знания за писане на код на езиците php и Python.
Ако да речем имаш линкове от рода на http://192.168.1.2/zele HD  и линк
acestream://563dbd321700039cac9e4228442abd803a8de266 ще ти трябва  прокси което да  направи линка на торента във вида  http://192.168.1.2:8080/acestream://563d...803a8de266    и след това ще ти трябват и  отделени скриптове който пък от своя страна да ти свалят периодично двете листи  и скриптче писано на  php  кото да ти преправи  динамичните линкове от двете листи във статичен линк от типа на http://192.168.1.2/ch1;http://192.168.1....68.1.2/ch3 и тн.
Това всичкото или сядаш да си го направиш сам със знанията и уменията които имаш или ангажираш някой друг да седне и да ти го направи .
Я да видим сега какво най общо ни трябва
1.Прокси за торенти
2.Знания по 2 езика за програмиране
3.Време
4. Отделен  компютър с линукс  на който да си инсталираш ацестреам,апаче,Сталкер,прокси и една Астра.
Ако смяташ ,че  можеш да се оправиш със всичките тия точки  няма пречки да си  направиш листата която искаш.
Отговори
#8
Абсолютно ми е известно това и двете листи се генерират динамично успешно.
Въпросът е скрипта, който ще ги merge-ва през определен период от време. Има някакво чудо PVR Tools, но за съжаление не генерира Мerged playlist-a...
Отговори
#9
Alkatrazbg, защо не си споделил, че и с Raspberry Pi нещата се получват? Накара ме да си пренебрегна мързела и да се запозная и с твоята Astra Cool . Благодаря ти!
BTW и "сталкер пвр" също си раздава листата която е активна без проблеми за 2 часа (зад рутера без проблеми позволява едновременното използване на няколко канала без съответен "бан" от страна на сървъра, тествах с 4 различни портала), няма проблем да се само рефрешне преди да изтече ако и се помогне с подходящият скрипт.
Отговори
#10
anex, следващата стъпка е наемане на Virtual Serving Hostig примерно от Amazon и ставаш "горд" собственик на IP телевизия  Big Grin , там е хостнат и Netflix . Елементарно е като да сготвиш фасул Wink
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  M3U playlist miro 44 73,999 27-11-2019, 12:55
Последна публикация: harry_gg
  m3u playlist miro 6 11,736 20-11-2016, 21:45
Последна публикация: Hangman

Отваряне на: