Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
M3U playlist
#31
Ясно,значи да не рискувам да си взема бокс от София а да заложа на местен доставчик. То дори и да мога да гледам няма как да ми се подсигури пък съпорт заради чуждата мрежа.
Отговори
#32
Аз бих се въздържал да коментирам търговски решения в тази тема. Принципно работим с доста (над 30) оператора в провинцията, които ползват нашата платформа за да предоставят телевизия на техните клиенти. Пишете ни на лични бележки или най-добре през нашия сайт (защото там се проверява почти онлайн), за да
направим някаква препоръка в подобни случаи.
Отговори
#33
Mного бих искал да я гледам тази телевизия на митко тъй като за мене е най-важно качеството но след като няма лиценз за цялата страна няма как да стане, в моя град няма негов доставчик на платформата, щях да знам, засега ще гледам глобал медия тъй като предлагат освен за маг и за андроид боксове и в сравнение с булсаткома гледам 1080i на HD програмите и най-важното никакво буфериране няма , вчера с булсаткома бтв екшън на мача не се гледаше, почти постоянен буфер на програмата , а нета ми е 100 мегабита , пуснах глобал медия и си изгледах мача, само ме яд че не предлагат засега HBO програмите но засега те са ми най-добрата алтернатива за гледане на IPTV, Tivi ако имаха лиценз за страната и предлагаха услугата и за андроид или на онлайн платформа бих минал на тях дори и повече пари да струваше Smile
Отговори
#34
(04-05-2016, 17:32)xbmcbg написа: Може да работи и с PVR Simple (ако ви даде достъп до playlist), но тогава не са достъпни Timeshift (понеже не е с фиксиран час както е при Нетера (-8 часа), а тук можеш да връщаш всичко до 72 часа на зад) и възможността да записваш всяко едно предаване независимо от кой канал също няма да работи.

Абониран съм към tivi.bg от месец , но май само до 24 часа може да се връща! Нещо по-назад не съм успявал! MAG250
Отговори
#35
Възможно е да греша (това не е единственият портал който ползвам, имам още 4) Confused каквото е при теб това трябва и да е при мен.  Провери ли всички канали? Разликата между различните МАГ боксове е основно в бързината им.
Отговори
#36
Ами що годе всички! Като върна повече от 24ч. не тръгва нищо, въпреки че ги виждам предаванията като имена.
Отговори
#37
Аз в момента нямам бокс пред мен, за да не гадаем изчакай включване от mitkodotcom или се свържи с него.
Повтарям, че е възможо и да греша. Този портал не е основният от който гледам ТВ, но със сигурност е на топ нивото от всичко което съм тествал до сега (над 20 портала) и за това го споделих с всички вас.
Отговори
#38
Благодаря за отговора xbmcbg
Отговори
#39
Hangman, забележката ти е основателна и при мен е така, но ако ти трябва нещо можеш да си го запишеш сам на USB/HDD и да го съхраняваш на носителят за неопределено време.
Явно сървъра е настроен автоматично да изтрива всичко след 24 часа и след това се вижда само каше от името на файла.
Отговори
#40
xbmcbg, за записа е ясно имам флашка към MAG-а и няма проблем. Просто съм на работа на смени по 12 часа и някой път нямам възможност да гледам нещо а и не мога да го запиша като ме няма. Но това не е болка за умиране. Просто споделих. Wink
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  m3u playlist miro 6 11,752 20-11-2016, 21:45
Последна публикация: Hangman
  Създаване на custom playlist anex 10 18,005 26-04-2016, 23:23
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: