Публикации: 525
Теми: 11
Член от: Nov 2015
Ясно,значи да не рискувам да си взема бокс от София а да заложа на местен доставчик. То дори и да мога да гледам няма как да ми се подсигури пък съпорт заради чуждата мрежа.
Публикации: 20
Теми: 1
Член от: May 2016
Аз бих се въздържал да коментирам търговски решения в тази тема. Принципно работим с доста (над 30) оператора в провинцията, които ползват нашата платформа за да предоставят телевизия на техните клиенти. Пишете ни на лични бележки или най-добре през нашия сайт (защото там се проверява почти онлайн), за да
направим някаква препоръка в подобни случаи.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Възможно е да греша (това не е единственият портал който ползвам, имам още 4)
каквото е при теб това трябва и да е при мен. Провери ли всички канали? Разликата между различните МАГ боксове е основно в бързината им.
Публикации: 374
Теми: 17
Ами що годе всички! Като върна повече от 24ч. не тръгва нищо, въпреки че ги виждам предаванията като имена.
Аз в момента нямам бокс пред мен, за да не гадаем изчакай включване от mitkodotcom или се свържи с него.
Повтарям, че е възможо и да греша. Този портал не е основният от който гледам ТВ, но със сигурност е на топ нивото от всичко което съм тествал до сега (над 20 портала) и за това го споделих с всички вас.
Публикации: 374
Теми: 17
Благодаря за отговора xbmcbg
Hangman, забележката ти е основателна и при мен е така, но ако ти трябва нещо можеш да си го запишеш сам на USB/HDD и да го съхраняваш на носителят за неопределено време.
Явно сървъра е настроен автоматично да изтрива всичко след 24 часа и след това се вижда само каше от името на файла.