Публикации: 7
Теми: 0
Член от: Apr 2016
На кое викаш menu бутон от снимката? С OK + Setup не се получава.
Публикации: 7
Член от: Apr 2016
За съжаление с него не се получи.
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
Сори , но това ми бяха идеите! Явно при твоя бокс е друго.
Публикации: 1
Член от: Apr 2020
25-04-2020, 14:27
Здравейте, от мен нов съм във форума от съвсем скоро ползвам Mi Box 4(S) и благодарение на Вас и написаното във тук имам успешно настроен Kodi и научих доста нови и интересни неща които програмата може.
Но въпросът ми е по-скоро с един бутон на дистанционното на Mi Box-a и затова реших да питам в тази тема струва ми се подходяща.
Някой вас успял ли е да настрой пълноценно Live бутона на дистанционното който стартира приложението Live Channels на Google?
Аз опитах следното:
1. инсталирах TVIRL Приложението (което се разпознава от Live Channels като източник)
2. от коди за компютър си настройх bulsatcom добавката както си му е реда с потребител и парола.
3. копирах %appdata%\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.tvbulsatcomv2\bulsat.m3u и този %appdata%\Kodi\userdata\addon_data\plugin.video.tvbulsatcomv2\epg.xml
4. в процеса на настройките на TVIRL ги посочих двата източника плейлиста и epg-то (но никъде не ме попита за име и парола) за моя изненада всичко заработи (незнам откъде си взе името и паролата), но днес вече явно не ги знае и съответно каналите не работят вече.
Аз ли бъркам някъде в настройките? Възможно ли е да работи с булсатком и как, или пък с друг източник?
Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Здравей, може би е изтекла сесията и затова не работят каналите. Пробвай да се логнеш в добавката, за да генерира нова плейлиста, и тогава пробвай пак с това приложение.
Иначе аз бих избрал по-различен вариант. С програмната добавка от хранилището на Мартин - Fusion TV Android - там има опции за генерирането на плейлистата. Може да опиташ.