Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
10 часа
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,574
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,475
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 489,984
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 403
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,309

MAG emulator/plugin for KODI
Публикувано от: anotherboy - 20-01-2016, 20:20 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (13)

Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Принтирай

И при вас ли е така
Публикувано от: chano - 18-01-2016, 15:41 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (9)

Здравейте,от няколко дни имам коди,не разбирам много но си инсталирах бг добавки и съм много доволен,но забелязвам че като гледам някои филм филма все едно е зумнат не му се виждат крайщата,виждам че трябва да има още настрани и надолу от картината но не се вижда,има ли начин да се оправи това или си е така,дали има плеар с който да се гледат филми от мрежата или само с оригинала.Машинката е M8S Quad Core Android4.4
благодаря

Принтирай

Торент стриймове в Германия
Публикувано от: panta77 - 17-01-2016, 16:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (1)

Здравей те ..... незнам дали точно тука е мястото ... но искам да попитам нещо
Живея в Германия и ако си инсталирам репо с торенти ще си имам ли проблеми ...защото тук е забранено да се теглят торент файлове ... не съм много запознат и затова ако има някой компетентен по този въпрос да каже ...
Благодаря ....

Принтирай

Pulsar/KodiTorа rent интеграция с библиотеката?
Публикувано от: sertys - 17-01-2016, 15:30 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Някой да е успявал да интегрира някой от торент стриймърите с библиотеката на КОДИ, така че да му добавя новите епизоди автоматично, както го прави Genesis?
Ако да, нека сподели как приблизително и с кои аддони.

Принтирай

Star Операционна система
Публикувано от: Majide - 12-01-2016, 23:40 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Вече има заформена тема какъв хардуер използвате за задвижване на Kodi. Струва ми се интересно да разберем каква операционна система сте избрали (или производителя на хардуера ви е наложил) за основа на вашия STB/HTPC - моля гласувайте.

Принтирай