Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,446
» Последен член: namelessone
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,652

Пълна статистика

Последни теми
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,052
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,548
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 922
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 325
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,457

Най-евтиния вариант за Kodi
Публикувано от: CrownStyle - 29-01-2016, 18:06 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (18)

Търся възможно най-евтиния вариант за подкарване на Kodi на телевизор, който не е смарт.
Засега се чудя между Raspberry Pi или Fire TV Stick-a. Какво е вашето мнение?

Принтирай

bulsatcom kodi промяна на качеството на картина
Публикувано от: madwolf^ - 25-01-2016, 16:17 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте гледах много в настройките на добавката,но неможах да открия как да намаля качеството. По дефаулт ми тръгна с 720p и ми сече много яко, а аз съм с много слаб нет в чужбина нещо от сорта на 500кб/с

Принтирай

Черен екран на булсата
Публикувано от: lacholex - 25-01-2016, 12:13 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (1)

От вчера като пусна някой канал ми излиза само звук на черен фон. Направих хард ресет на бокса инсталирах на ново но проблемът си остава

Принтирай

MAG emulator/plugin for KODI
Публикувано от: anotherboy - 20-01-2016, 20:20 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (13)

Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!

Принтирай

И при вас ли е така
Публикувано от: chano - 18-01-2016, 15:41 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (9)

Здравейте,от няколко дни имам коди,не разбирам много но си инсталирах бг добавки и съм много доволен,но забелязвам че като гледам някои филм филма все едно е зумнат не му се виждат крайщата,виждам че трябва да има още настрани и надолу от картината но не се вижда,има ли начин да се оправи това или си е така,дали има плеар с който да се гледат филми от мрежата или само с оригинала.Машинката е M8S Quad Core Android4.4
благодаря

Принтирай