04-12-2025, 17:39
Ако някой иска да качва субсове във vladoon.mooo и да допринася да каже.
Movian - Арена, Замунда, Зелка, 1337x... + BGsubs субтитри от 8 сайтa
|
Bulgarian Subs
|
|
04-12-2025, 17:39
Ако някой иска да качва субсове във vladoon.mooo и да допринася да каже.
Movian - Арена, Замунда, Зелка, 1337x... + BGsubs субтитри от 8 сайтa
21-12-2025, 19:41
Благодаря за полезната добавка, martinstz!
Ползвам Коди 20, инсталиран под WebOS на ЛГ, БГ субс добавката ми е ъпдейтната до последна версия. Имам проблем със субтитри от http://subs.sab.bz/index.php?act=downloa..._id=107713 Файлът на може да се даунлоудне, получавам грешка: Error downloading the file, check log for more information. Поради някаква причина не мога да кача и лога за конкретната грешка чрез добавката Log uploader, която иначе работи безпроблемно. Може ли да се дефинира проблема без наличен лог от Коди?
21-12-2025, 21:47
Успях ръчно да достъпя лога през WebOs manager и качих релевaнтната част от него на: https://paste.kodi.tv/capojadeto.kodi
Грешката с даунлоада е след 844 ред. Благодаря.
22-12-2025, 00:57
Здравейте!
Току-що тества и се свалиха и заредиха без проблеми. Естествено, не мога да тествам на Вашата ОС, тъй като нямам у-во с нея, но на Windows и Андроид нямам проблеми с изтеглянето на тези субтитри.
22-12-2025, 01:42
(21-12-2025, 19:41)elliott написа: Благодаря за полезната добавка, martinstz! Току що пробвах на старият ми LG, Kodi 21 Omega ......Zamunda , 6 еп. от сериала Senna . През добавката Bulgarian subs намира субтитрите само ръчно, но не успява да ги разархивира. Пробвах Коди с Android и със Windows този проблем го няма ! Не знам поради какви причини но субтитри от subsab.com не могат да се разархивират когато Коди е на WebOS платформа. P.S. Инсталирай си добавката а4kSubtitles , доста бързо търси и намира субтитри и ще можеш да си изгледаш сериала без никакви драми. (22-12-2025, 00:57)martinstz написа: Здравейте! Сякаш Коди под WebOs има проблем с разархивирането, доколкото разбирам липсва поддръжка и не мога да инсталирам бинарни библиотеки, като vfs.libarchive, за да добавя такава. Опитах с опцията в Extractor - Extract.me, но не се получава. (22-12-2025, 01:42)rtk написа: P.S. Инсталирай си добавката а4kSubtitles , доста бързо търси и намира субтитри и ще можеш да си изгледаш сериала без никакви драми. Благодаря, ползвам и тази добавка, но в конкретния случай не откриваше БГ вариант за сериала. |
|
|