!!! ВАЖНО !!!

1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук

Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FilmiFen
Собствениците май наблягат на друг домейн филмизип.ком Smile Пробвах сам да направя добавка следвайки инструкциите от темата тук, но успях само да докарам зареждане на менютата Филми и Сериали без да показват съдържание Sad
Отговори
(08-07-2024, 00:25)Krumov написа: Собствениците май наблягат на друг домейн филмизип.ком Smile Пробвах сам да направя добавка следвайки инструкциите от темата тук, но успях само да докарам зареждане на менютата Филми и Сериали без да показват съдържание Sad
 Ако ти се обсъжда направата на добавки, да продължим в раздел Програмиране, за да не спамим темата тук.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Някой има ли проблем с добавката? Сайта го пробвах работи,а добавката не.
Отговори
(11-08-2024, 10:03)Zvez написа: Някой има ли проблем с добавката? Сайта го пробвах работи,а добавката не.

Качена е нова версия.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
Всичко тръгна. Благодарности!
Отговори
Някой има ли проблем със зареждането на филмите? От четири стрийма нито един не тръгва. изкарва надпис "Един или повече елемента не могат да бъдат възпроизведени....". проверих на сайта работят
Отговори
(05-10-2024, 11:21)daido написа: Някой има ли проблем със зареждането на филмите? От четири стрийма нито един не тръгва. изкарва надпис "Един или повече елемента не могат да бъдат възпроизведени....". проверих на сайта работят

Направени са много промени в източниците, откъдето сайта взима стриймовете и за сега не ми остава време да ги прегледам, дали могат да се извадят стриймовете и да се просвирят с Коди, та скоро не мисля, че ще имам време да се занимавам с добавката.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
(06-10-2024, 00:49)martinstz написа: Направени са много промени в източниците, откъдето сайта взима стриймовете и за сега не ми остава време да ги прегледам, дали могат да се извадят стриймовете и да се просвирят с Коди, та скоро не мисля, че ще имам време да се занимавам с добавката.

Благодаря за отговора. Много правите за нас. Сигурен съм, че когато можеш ще го погледнеш
Отговори

Отваряне на: