Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,445
» Последен член: Дани
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,651

Пълна статистика

Последни теми
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,044
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,541
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 916
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 308
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,417

Торент стриймове в Германия
Публикувано от: panta77 - 17-01-2016, 16:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (1)

Здравей те ..... незнам дали точно тука е мястото ... но искам да попитам нещо
Живея в Германия и ако си инсталирам репо с торенти ще си имам ли проблеми ...защото тук е забранено да се теглят торент файлове ... не съм много запознат и затова ако има някой компетентен по този въпрос да каже ...
Благодаря ....

Принтирай

Pulsar/KodiTorа rent интеграция с библиотеката?
Публикувано от: sertys - 17-01-2016, 15:30 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Някой да е успявал да интегрира някой от торент стриймърите с библиотеката на КОДИ, така че да му добавя новите епизоди автоматично, както го прави Genesis?
Ако да, нека сподели как приблизително и с кои аддони.

Принтирай

Star Операционна система
Публикувано от: Majide - 12-01-2016, 23:40 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Вече има заформена тема какъв хардуер използвате за задвижване на Kodi. Струва ми се интересно да разберем каква операционна система сте избрали (или производителя на хардуера ви е наложил) за основа на вашия STB/HTPC - моля гласувайте.

Принтирай

Румънските DigiSport (1-4)
Публикувано от: xbmcbg - 12-01-2016, 17:04 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Здравейте, търся румънски или молдовански аддон в който да присъстват каналите на DigiSport от 1 до 4.
Това, че ще е платен не ме притеснява, дори е за предпочитане ако е със стабилен HD стриим който работи извън Румъния. Обикновенно се оправям сам, но с румънският език съм на кота "0" - искам да помогна на приятел. Сайта на каналите е http://www.digisport.ro/. Това е румънският еквивалент на Diema Sport
Ако знаете и сталкер портал за MAG 25x също ще е добре дошъл.

Предварително благодаря на отзовалите се!

Принтирай

3D
Публикувано от: dzto1912 - 09-01-2016, 13:25 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Отговори (5)

Здравейте,инсталирах Коди на ТВ Сони с андроид ,в Бг плугина (MUVIBG) има 3D филми,някой знае ли как се стартира 3D-то.Отваря го на два екрана ,един върху друг ,но няма опция да му дам за да го подкара.

Принтирай