Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
3 часа
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,571
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
9 часа
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,442
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
10 часа
» Отговори: 343
» Разглеждания: 489,955
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 399
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,305

ANIBG (СПРЯНА)
Публикувано от: Majide - 11-12-2015, 18:57 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (7)

[align=justify]Това е приставка за гледане на анимета от http://anibg.info. Какъвто си е редът, повечето са с оригиналния дублаж на японски и български субтитри. Има и изключения като такива с български дублаж или изобщо без локализация на български (със субтитри или дублаж на английски). Според вашите предпочитания, можете да избирате между отделните налични категории.

[Изображение: screenshot-01.jpg]

Въпроси и отговори:

? Заедно с "anibg" се инсталираха още няколко приставки. Това обичайно ли е?
- Да нормално е. Всички заглавия са разположени на публични видео-хостинг услуги, като YouTube и др. За възпроизвеждането им в Kodi се разчита на съответните приставки и скриптове за тези услуги.

? Мисля, че заглавие "АБВ2" няма уредени авторски права за такъв вид разпространение. Какво да направя?
- Редно е да сигнализирате собствениците на сайта.

? Приемате ли заявки за качване на анимета?
- Отидете в сайта http://anibg.info и пишете на администратора/ъплоудъра.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя?
- Можете да ни покажете log файла на Kodi за да открием проблема.

Принтирай

Fire tv stick screen mirror windows
Публикувано от: anex - 11-12-2015, 16:29 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте,

има ли начин да си шервам десктопа от уин7 на fire tv stick-a?
Четох за miracast и WiDi, изтеглих някакви драйвъри от сайта на Intel, но ми каза, че hardware-a ми не се поддържал...

Мерси

Принтирай

БНТ1, БНТ2, БНТ хд с представка на Бригада и Фри БГ ТВ не отварят
Публикувано от: Di40 - 11-12-2015, 05:02 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (24)

Big Grin Big Grin Изчетох кажи речи почти всичко свързано с Коди, но решение нямам за БНТ1, БНТ2, БНТ хд с представка на Бригада и Фри БГ ТВ не отварят. Чудно ми е защо е така, като БНТ свят си работи. Някаква допълнителна представка, програма ли трябва да инсталирам та да тръгне. Пробвал съм го на Расбери 1 и 2 и не отварят само БНТ пакета другото си работи. На лаптопа е същата история, лога го бях изпратил в kaldata но без резултат. Дано тук някой има някаква идея... Huh Huh

Принтирай

Видео уроци за Kodi
Публикувано от: Majide - 07-12-2015, 22:43 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Отговори (7)

Предлагам, да направим нещо като каталог или wiki само с видео уроци за Kodi. Не е нужно да са на български език или записани точно от вас (но помага). Ако смятате, че "стават" и биха спестили на някого време и четене (например на 100 страници форумни теми), определено ще си заслужава!

Като отговор на този пост, предлагайте линкове към youtube или други  видеохостинги, където сте намерили подходящи видеа.

Например:
Инсталиране на приставката plugin.program.bscfusion> https://www.youtube.com/watch?v=mb8xU5gGRcs

Принтирай

Сканирай за липсващи икони
Публикувано от: st34 - 07-12-2015, 13:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (9)

Търсих инфо как да добавя икони от папка. Пътя на папката се определя от тук. Обаче при мен не става.
Windows 10 x64 
 Kodi - 15.2

Защо не е активна тази част от настройките?
Как да я активирам?

Настройки - Телевизия; Меню/Екранно меню; Сканирай за липсващи икони

[Изображение: 8503527L.png]

Принтирай