Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,498
» Последен член: kardjiev
» Форумни теми: 1,151
» Форумни публикации: 20,746

Пълна статистика

Последни теми
Проект Мега ЕПГ
Форум: ЕПГ за Коди, XMLTV и WebGrabber
Последна публикация: Петрови
, 22:21
» Отговори: 213
» Разглеждания: 23,409
Аудио настройки на Kodi
Форум: Официални съобщения и правила, предложения и дискусии
Последна публикация: vipersas71
13-07-2025, 21:09
» Отговори: 0
» Разглеждания: 54
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
13-07-2025, 00:42
» Отговори: 191
» Разглеждания: 184,856
EON PVR клиент
Последна публикация: vanko23
06-07-2025, 22:40
» Отговори: 108
» Разглеждания: 52,729
7ARTS
Последна публикация: Majide
22-06-2025, 12:11
» Отговори: 0
» Разглеждания: 214

Kodi Text to Speech & Voice Assistant
Публикувано от: Majide - 15-12-2015, 23:21 - Форум: Програмиране - Отговори (4)

Някой пробвал ли е вече Kodi TTS добавката? Навърта се наоколо от 2014г. насам, но чак сега я забелязвам? Интересно дали ще позволява да се изчитат субтитрите на глас, както правеше един известен преди време корейски плейър...да не му казвам името Cool  Трябва да се разгледа.

Принтирай

Видео добавка: Шоуто на Слави
Публикувано от: harry_gg - 13-12-2015, 20:33 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (5)

Добавка: Шоуто на Слави
Описание: Добавка за възпроизвеждане на видео клипове и цели епизоди на предаването "Шоуто на Слави".

Инсталация: 
Препоръчителна - от българското хранилище  БГ АДОНС (скоро) - позволява автоматичен ъпдейт. 
Алтернативна - директно от зип файл - свали последната версия

[Изображение: show.png]
Вече може да си гледам идиотията "Новинарник" Smile когато си поискам.

Принтирай

ANIBG (СПРЯНА)
Публикувано от: Majide - 11-12-2015, 18:57 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (7)

[align=justify]Това е приставка за гледане на анимета от http://anibg.info. Какъвто си е редът, повечето са с оригиналния дублаж на японски и български субтитри. Има и изключения като такива с български дублаж или изобщо без локализация на български (със субтитри или дублаж на английски). Според вашите предпочитания, можете да избирате между отделните налични категории.

[Изображение: screenshot-01.jpg]

Въпроси и отговори:

? Заедно с "anibg" се инсталираха още няколко приставки. Това обичайно ли е?
- Да нормално е. Всички заглавия са разположени на публични видео-хостинг услуги, като YouTube и др. За възпроизвеждането им в Kodi се разчита на съответните приставки и скриптове за тези услуги.

? Мисля, че заглавие "АБВ2" няма уредени авторски права за такъв вид разпространение. Какво да направя?
- Редно е да сигнализирате собствениците на сайта.

? Приемате ли заявки за качване на анимета?
- Отидете в сайта http://anibg.info и пишете на администратора/ъплоудъра.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя?
- Можете да ни покажете log файла на Kodi за да открием проблема.

Принтирай

Fire tv stick screen mirror windows
Публикувано от: anex - 11-12-2015, 16:29 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте,

има ли начин да си шервам десктопа от уин7 на fire tv stick-a?
Четох за miracast и WiDi, изтеглих някакви драйвъри от сайта на Intel, но ми каза, че hardware-a ми не се поддържал...

Мерси

Принтирай

БНТ1, БНТ2, БНТ хд с представка на Бригада и Фри БГ ТВ не отварят
Публикувано от: Di40 - 11-12-2015, 05:02 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (24)

Big Grin Big Grin Изчетох кажи речи почти всичко свързано с Коди, но решение нямам за БНТ1, БНТ2, БНТ хд с представка на Бригада и Фри БГ ТВ не отварят. Чудно ми е защо е така, като БНТ свят си работи. Някаква допълнителна представка, програма ли трябва да инсталирам та да тръгне. Пробвал съм го на Расбери 1 и 2 и не отварят само БНТ пакета другото си работи. На лаптопа е същата история, лога го бях изпратил в kaldata но без резултат. Дано тук някой има някаква идея... Huh Huh

Принтирай