Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAG emulator/plugin for KODI
#1
Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!
 
Отговор
#2
Stalker portal e другата алтернатива, предполагам се досещаш, че емулатора независимо от това дали ще работи под Андроид или iOS не може да ти предостави качеството на оригиналният Линукс MAG2xx бокс.
 
Отговор
#3
(20-01-2016, 20:20)anotherboy написа: Здравейте, понеже до сега не съм се сблъсквал и не съм работил с MAG приемници, чудя се дали има някакви емулатори или плъгини с който мога да тествам тази услуга.
Идеята ми е, без да имам MAG устройство да тествам как работи. Абониран съм за MyTV и виждам, че предлагат портал за MAG, но аз искам да го тествам на KODI или Mac OS 10.11. Тествах им плъгина за KODI, но там качеството картината не е задоволително.
Благодаря предварително на отзовалите се!

В повечето случай Маг работят с Open Source Software- Middleware Stalker. Ако не се лъжа в коди
го има. Близо.. преди 2г. използвах Маг 250 да гледам бг тв на шеринг, ама му беше слаб рама и
процесора. При маг 254 нещата са много по добре имах го за 3 дни и нямах време да го ровя
 
Отговор
#4
[Изображение: Capture1.png]
 
Отговор
#5
Ползвам един MAG 254 в момента и проучвам варианта да ползвам Android устройство с KODI, на което да подкарам портала от му. Това е, което е необходимо https://github.com/kenji123/pvr.stalker/releases .
 
Отговор
#6
Недостатък на всичките варианти на коди "stalker" аддоните (над 10 варианта), е че нямата достъп до VOD секцията на портала. Най добре е да се ползва MAG box. Много от добрите портали не допускат STB емулатори и КОДИ аддони понеже те са потенциално опасни за сигурността на IPTV портала. Типичен пример за това е STB портала на Нетера (коди аддона използва тяхната уеб страница, а не портала)
Цитат:If you own an IPTV server based on Stalker portal and want it to be more compatible with the emulator, you should make a little change in your Stalker's configuration: in your server/config.ini (or custom.ini) change option enable_device_id_validation to false. This option will turn off Device ID validation that was implemented to protect portal form loading on 2 or more devices with the same MAC address.
IPTV STB Emulator - http://wiki.stbemu.com/index.php/Main_Page
 
Отговор
#7
Да, очевидно с емулатор няма да стане. Аз пробвах неколкократно да подкарам нещо, но не става.
 
Отговор
#8
(22-01-2016, 20:14)anotherboy написа: Да, очевидно с емулатор няма да стане. Аз пробвах неколкократно да подкарам нещо, но не става.

mytv работи с емулатор
 
Отговор
#9
При мен постоянно даваше грешка, може би освен въвеждането на портала трябва да направя и нещо друго, но незнам какво. Пробвах и със Stalker PVR и с другия адон от поста на uBo, но без положителен резултат.
 
Отговор
#10
Освен адреса на портала имаш да въведеш:Модел, Mac address, serial # , 1-st divaice id #, 2-nd divaice id #.
След това може да се наложи да адаптираш дистанционното ако твоят модел ако не е ОК със сталкер портала.
С две думи ако портала приема допълнителни устройства освен оригиналното (MAG 2xx), не е реално да очаквате качество от него.Този портал е създаден за да се правят бързи кеш пари с пиратски канали и не залага на качество. Обикновенно са регистрирани в офшорна зона и никога няма да си получиш парите обратно ако не си доволен от качеството му. Използвайте само предплатена (анонимна) кредитна карта за да не пострадате ако бъдат заловени от съответните власти или самите те решат да ви изтеглят кредитният лимит.
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  HBO GO VPN KODI? madwolf^ 23 8,388 11-06-2021, 16:08
Последна публикация: sovenik
  Решен проблем Elementum Kodi 19, Android 10 Nikito82 126 1,442 07-06-2021, 14:26
Последна публикация: Topper
  Предложения за IPTV българска телевизия с kodi KpuCko 24 7,554 08-03-2021, 23:03
Последна публикация: mehanic
  Kodi Sony android tv проблем mad_bastard 11 2,001 06-03-2021, 12:11
Последна публикация: mad_bastard
  Проблем с Fusion TV Android на Kodi 18.9 (raspberry pi4) ivenkov 6 1,701 24-12-2020, 22:03
Последна публикация: ivenkov

Отваряне на: