Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
, 21:00
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,578
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,483
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 489,996
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 409
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,309

Star Watch -1080P -Алтернативи за гледане на HD Филми
Публикувано от: ICO_ME - 30-01-2016, 20:19 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (20)

Здравейте,

От няколко дни Добавката Watch 1080p не работи правилно и по-точно HD линковете не работят.

Ако някой знае добавка с която да се гледат stream HD филми в Kodi нека сподели ..
Ползвам също Genesis .. но и тям няма HD ..

Благодаря Ви

Принтирай

КОДИ-звук има,картина няма?
Публикувано от: jivko76 - 30-01-2016, 00:31 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (8)

Здравейте!След инсталиране коди 16.0 на андроид телефон,звук има,а картина няма.
Четах по форумите,че проблема се оправял по следния начин:
-''В Настройка--Видео--Ускорение-- Разреши хардуерното ускорение, махни отметките
за хардуерно ускорение, рестартирай Коди и виж дали няма да тръгне картината. ...'',
но аз в Настройка--Видео--нямам отметка-ускорение.Как мога да си реша проблема?Благодаря ви!

Принтирай

Най-евтиния вариант за Kodi
Публикувано от: CrownStyle - 29-01-2016, 18:06 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (18)

Търся възможно най-евтиния вариант за подкарване на Kodi на телевизор, който не е смарт.
Засега се чудя между Raspberry Pi или Fire TV Stick-a. Какво е вашето мнение?

Принтирай

bulsatcom kodi промяна на качеството на картина
Публикувано от: madwolf^ - 25-01-2016, 16:17 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте гледах много в настройките на добавката,но неможах да открия как да намаля качеството. По дефаулт ми тръгна с 720p и ми сече много яко, а аз съм с много слаб нет в чужбина нещо от сорта на 500кб/с

Принтирай

Черен екран на булсата
Публикувано от: lacholex - 25-01-2016, 12:13 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (1)

От вчера като пусна някой канал ми излиза само звук на черен фон. Направих хард ресет на бокса инсталирах на ново но проблемът си остава

Принтирай