Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
, 21:00
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,582
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,494
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 490,003
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 412
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,309

проблем след инсталиране на Коди
Публикувано от: zarkopopov - 12-02-2016, 13:26 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (13)

Предварително се извинявам ако не съм в правилния раздел.
Инсталирах Коди на ТВ-филипс,но след инсталация не мога да свалям добавки,дава съобщение,че не може да се свърже със сървъра а интернет има.
Имах инсталирано Коди,но го изтрих по погрешка.

Принтирай

operation not permitted
Публикувано от: ZZlatev - 09-02-2016, 21:05 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

operation not permitted, когато се опитвам да достъпя шерната мрежа под Linux/Windows.
Нямам пароли на директориите. Изведнъж се появи този проблем, а преди това си достъпвах всяка една директория, която съм шернал.
Някакви идеи? Предложения за друг вариант? Аз се сещам за FTP. Plex Video Server-a не ми харесва, защото не се разбираме със субтитрите с него.

Принтирай

няколко въпроса от мен
Публикувано от: spidtris - 06-02-2016, 20:21 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (1)

Здравейте всички , нов съм тук и в програмата коди тв, обаче съм предоволен от нея гледам доста телевизии с нея както Български така и чужди .
ползвам я с линукс минт 17.1 .
може ли някой да ми обясни , мога ли на нея да подкарам андроид ос със някакъв емулатор,
както и има ли начин да правя записи от телевизиите които гледам , и мога ли да свалям и филмите които
гледам и как става това ?

благодаря на помогналите бъдете живи и здрави
поздрави

Принтирай

Любими аддони които имате инсталирани.
Публикувано от: xbmcbg - 06-02-2016, 18:03 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (19)

Започвам темата с един от най-добрите аддони които съм срещал (разработен със солидно българско съучастие Big Grin)
SpinzTV

Пускам темата с надеждата нещата тук да се раздвижат и всеки да сподели най-доброто за него, а не основно да се обсъжда как да се инсталира KODI на евтин телефон от АЛИБАБА.

Принтирай

Ambient TV lighting with XBMC Boblight
Публикувано от: Hangman - 06-02-2016, 14:52 - Форум: Програмиране - Отговори (4)

Интересна идея!Мисля да я осъществя! Cool
Ambient TV lighting with XBMC Boblight, OpenElec and WS2811/WS2812 LEDs

Принтирай