Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,539
» Последен член: Gllobe
» Форумни теми: 1,155
» Форумни публикации: 20,852

Пълна статистика

Последни теми
Проект Мега ЕПГ
Форум: ЕПГ за Коди, XMLTV и WebGrabber
Последна публикация: Петрови
, 19:37
» Отговори: 268
» Разглеждания: 45,245
Хранилище за БГ добавки
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: Matrata
, 10:56
» Отговори: 183
» Разглеждания: 550,688
Видео добавка: BTV+
Последна публикация: Majide
19-10-2025, 19:31
» Отговори: 98
» Разглеждания: 132,447
Електронен програмен спра...
Форум: ЕПГ за Коди, XMLTV и WebGrabber
Последна публикация: DIVAK22
11-10-2025, 15:30
» Отговори: 1,382
» Разглеждания: 2,034,653
Приставка FILMI2K
Последна публикация: Pavkata Dim-grad
09-10-2025, 21:26
» Отговори: 79
» Разглеждания: 133,691

Правила на форума
Публикувано от: dog123 - 09-03-2016, 15:37 - Форум: Официални съобщения и правила, предложения и дискусии - Отговори (13)

По повод пускането тема на английски език, и последвалите забележки в нея както и заключването и от екипа, ще изразя надолу мнението си:
Изключително съм изненадан, как е възможно да се правят забележки относно използвания език на списване във форума , при положение че това никъде не е упоменато в правилата.
Уважаеми администратори, когато имате някакви изисквания е редно да ги опишете в правилата на форума, а не да правите остроумни забележки, и то към малкото полезни участници тук!
По странното е че когато аз лично имах проблем бях препратен в официален форум, който също е на английски език. Никой не ме попита разбирам ли английски или не....
Относно поста на anotherboy
„Никой не е длъжен да говори Английски, Френски, Немски и т.н. Бариерата не се създава от хората които не говорят тези езици, а от хората които правят тези езици като основни само и само да е в тяхна полза.
В този ред на мисли, нищо че България е около 7 милиона защо българския да не е международен език и хората да го говорят по цял свят?! Българският език е достатъчно стар и с много повече история за разлика от Английския!
Нека да не се правим на велики само и само защото говорим чужд език! Не сме тук да се показваме кой е по-най а да споделяме опит, знания и информация!
Нека автора да покаже повече уважение към останалите потребители (ако има такова)!“

Искам да му кажа на това същество , че първият списвал в двете теми които той самият е отворил за да си решава проблемите , е именно xbmcbg.
В този ред на мисли , забележката към xbmcbg да показвал повече уважение , смятам за доста нагла, безочлива, абе нямам думи да я окачествя!
По повод мислите му, Българския да е международен език, мисля да не коментирам, само ще го акцентирам, за да е ясно какви лунатици има по земята!
С това участието ми в този форум приключи, към част от него отправям пожелание да бъдат здрави, и никога не позволявайте да бъдете вкарани в роля, която не ви е по вкуса! Към останалите, време е да се приземите!

Принтирай

Как да инсталираме repository.HalowTV на Коди 15.2
Публикувано от: Di40 - 08-03-2016, 21:20 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Поиграх си малко и се опитах да инсталирам repository.HalowTV-3.0.0 в Кодито, но не се получава.
Прочетох че трябва да се инсталира VPN за unlock geo-blocked. Някой правил ли е тeзи инсталаций
на адоннове от Amazon Fire TV на Коди????

Принтирай

m8s Android TV box buffering
Публикувано от: darko85 - 08-03-2016, 01:11 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (11)

Здравейте , първо съм нов. От скоро открих KODI. Искам да кажа адски ме кефи, направо ме изкъртва. Така да дойдем към проблема. Ползвам Lenovo A6000 на него най-напред се запознах с KODI и какво е то макар .че винаги има какво да се научи. Та на телефона Кодито си бачка перфектно 16 Jarvis.Гледам булсат с fusion tv, нямам никакви забележки. Та след като бях възхитен от телефона и по цяло от KODI реших да си купя ТV BOX с андроид специално заради Коди. Взех си M8S TV китайче с 2 рам 4 ядра процесор и 8 ядра видео или нещо такова от сорта. Бокса като цяло си бачка , картината е убиствена обаче на булсат на повечето канали ми заплита и ми дава buffering за част от секундата което е дразнещо. Гледам из tubata че има Easy Advanced Settings за премхване на буферирането ама не помага Sad Иначе си гледам телевизия от tv-gledai.bg без проблем. Но не е КОДИ ! Sad и картината е скапана. Та въпроса ми е някво решение ? Нета ми е 50 мегабита и по WIFI го мачих и по LAN буферирането си го има Sad Адски ще съм благодарен ако някой помогне

Принтирай

the mother of repo collections!
Публикувано от: xbmcbg - 08-03-2016, 00:15 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Без отговори

Maybe the largest collection of repositories. Add the following url as a source, and you can find almost any repo that exists. You do have to know what you are looking for!

Код:
http://touchtonebuilds.com/repo/

Принтирай

sports devil auto update
Публикувано от: xbmcbg - 06-03-2016, 02:59 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

Go to SYSTEM and select from the submenu FILE MANAGER
Double click on ADD SOURCE
Enter - http://noobsandnerds.com/portal/ and click DONE
Select NONE and enter NoobsandNerds, click on DONE and then OK
Go to HOME once again and select SYSTEM
Select INSTALL FROM ZIP FILE
Select the red icon label NoobsandNerds
Donwload theCommunity_Portal_Repo.zip
As soon as the repository has been refreshed select INSTALL FROM REPOSITORY
Select Community Portal Addon Repository
Select VIDEO ADDONS
Select Sportsdevil Launcher and hit on INSTALL
You have successfully installed the add-on!
Go into HOME, select VIDEO ADDONS
Select Sportsdevil Launcher
If you don’t already have Sportsdevil installed, the launcher will find it for you and install it.
You may have to remove previous Repos or versions of Sportsdevil to avoid creating a conflict between different versions.
With Sportsdevil Launcher you can always have the latest version of Sportsdevil with just some clicks!

Принтирай