Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,447
» Последен член: lynx
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,653

Пълна статистика

Последни теми
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,065
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,549
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 924
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 331
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,498

Локални субтитри за онлайн филм
Публикувано от: asvan - 28-02-2016, 15:43 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте. Мога ли да заредя локални субтитри, предварително изтеглени на компютъра с инсталиран Уиндоус 7 и Коди Айсенгард, при гледане на филм, примерно от Дженезис. Пускам филма, за който имам субтитри, отивам на иконата за аудио, натискам търсене на субтитри, но се отваря празна страница, без възможност за браузване.
Предварително благодаря.

Всъщност разбрах. Трябва да посочите в настройките път до персонално папка за субтитри, и поставите изтеглените там.

Принтирай

Излезе Kodi 16.0 – Jarvis
Публикувано от: pepo - 27-02-2016, 21:52 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (23)

Преди седмица излезе Kodi 16.0 – Jarvis. Ъпдейтнахте ли? Има ли проблеми? За raspberry pi2 под openELEC още няма built, но ще го направя като излезе.

Вече има Event Logging и Long Press.

Принтирай

Стрийм на дисплей ?
Публикувано от: djsvet - 27-02-2016, 02:26 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте, нов съм и директно искам да питам дали има вариант да се стриймва екрана на компютъра?
Защото идеята е на 5 андроид бокса да пускаме онлайн концерти за които си плащаме но ни дават линк за едно устройство. А в заведението имаме 5 тв-та.
Ще се радвам ако ударите едно рамо

Принтирай

Video YouTube
Публикувано от: galcho - 27-02-2016, 00:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (27)

Имам проблем с тубата в коди,излиза някакъв код които да въведа в браузъра,въвеждам го и не мога да се регистрирам.Това да не е в връзка с пиратите?

Принтирай

Проблем с филмите
Публикувано от: svenzbg - 25-02-2016, 21:14 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

Здравейте , имам лек проблем с Genesis от една седмица някъде , спря да ми отваря филмите. Влизам в менюто и като натисна на жанрове и дотам , изписва че действа но нищо , даже и жанровете не ми отваря.Реших да пробвам с The royal we и там проблем , влизам до самите жанрове и там ми излиза следната грешка " The royal we error check the log "
Става дума за телевизор Sony android. Dodgy

Принтирай