Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
, 21:00
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,588
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,503
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 490,022
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 416
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,309

Video YouTube
Публикувано от: galcho - 27-02-2016, 00:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (27)

Имам проблем с тубата в коди,излиза някакъв код които да въведа в браузъра,въвеждам го и не мога да се регистрирам.Това да не е в връзка с пиратите?

Принтирай

Проблем с филмите
Публикувано от: svenzbg - 25-02-2016, 21:14 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

Здравейте , имам лек проблем с Genesis от една седмица някъде , спря да ми отваря филмите. Влизам в менюто и като натисна на жанрове и дотам , изписва че действа но нищо , даже и жанровете не ми отваря.Реших да пробвам с The royal we и там проблем , влизам до самите жанрове и там ми излиза следната грешка " The royal we error check the log "
Става дума за телевизор Sony android. Dodgy

Принтирай

проблем с Quazar
Публикувано от: emil.dim - 23-02-2016, 13:10 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (18)

Здравейте,
От около седмица има проблем с Quazar.
Още при стартиране на Kodi излиза прозорец
"Quazar has crashed. Restarting", "You must restart KODI before using Quazar""Crashed too many times".
С рестартиране нищо не става. Пробвах да изтрия и отново да инсталирам Quazar- няма промяна .
Има ли някакво решение ?

Принтирай

Странен проблем
Публикувано от: lukulus - 22-02-2016, 17:57 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (5)

Здравейте,
Първо поздравления за якия форум. а сега за проблема.
При гледане на филми с КОДИ независимо дали са от флашка или онлайн, се наблюдава краткотрайно затъмнение на екрана. Образно казано изведнъж тъмните сцени стават по-тъмни (не на всички тъмни сцени). Не продължава дълго и не е постоянно, но е дразнещо. Гледам на ТВ СОНИ W807C. Влизам в систем, на видео, ускорението има 2 опции за хардуерно ускорение. Пускам ги спирам ги, заедно, една по една, но пак го има проблема. Пуснах някаква синхронизация м/у трептенията на екрана и още нещо (пак от систем, но не мога да се сетя в момента). Та да питам какво друго може да се пробва?

Принтирай

Един въпрос за програми
Публикувано от: stopper - 20-02-2016, 23:36 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (5)

Здравейте фенове на Коди! Открих този хубав и полезен форум случайно
надявам се да не повтарям някоя тема - не видях такава, но и прегледах набързо Smile
Виждам тук отговорите на доста неизвестни и ще падне четене явно. Та набързо ако може някой
да ме ориентира откъде да намеря хубави tv канали на испански език. В нета пълно с какво ли не и яко търсих дни наред, но само инсталации и чистене просто луднах.
Ако въпросът не е за тук моля модератор да го премести или изтрие.
Благодаря!
Edit. В ютуб гледах една all.iptv Точно с тоя tvaddons instaler съм, но нямам тази икона в менюто.
Някой да знае как да я сваля, че в нета освен видеото не намирам адреса и.
Edit2 Накрая я намерих, но и тя не тръгна.
А ми писна вече от преинсталиране на Коди.
Хора дайте някоя работеща с телевизии на испански език....

Принтирай