Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
, 21:00
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,593
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,514
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 490,042
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 416
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,309

Information KOLIBKA
Публикувано от: galcho - 14-03-2016, 15:41 - Форум: Компоненти за Kodi - Отговори (77)

Тази тема е предназначена за техническа поддръжка на добавката KOLIBKA, която можете да инсталирате в Коди през българското хранилище: http://kodi1.github.io. Текущ разработчик: kodi1 (kovi_dev).

Принтирай

Правила на форума
Публикувано от: dog123 - 09-03-2016, 15:37 - Форум: Официални съобщения и правила, предложения и дискусии - Отговори (13)

По повод пускането тема на английски език, и последвалите забележки в нея както и заключването и от екипа, ще изразя надолу мнението си:
Изключително съм изненадан, как е възможно да се правят забележки относно използвания език на списване във форума , при положение че това никъде не е упоменато в правилата.
Уважаеми администратори, когато имате някакви изисквания е редно да ги опишете в правилата на форума, а не да правите остроумни забележки, и то към малкото полезни участници тук!
По странното е че когато аз лично имах проблем бях препратен в официален форум, който също е на английски език. Никой не ме попита разбирам ли английски или не....
Относно поста на anotherboy
„Никой не е длъжен да говори Английски, Френски, Немски и т.н. Бариерата не се създава от хората които не говорят тези езици, а от хората които правят тези езици като основни само и само да е в тяхна полза.
В този ред на мисли, нищо че България е около 7 милиона защо българския да не е международен език и хората да го говорят по цял свят?! Българският език е достатъчно стар и с много повече история за разлика от Английския!
Нека да не се правим на велики само и само защото говорим чужд език! Не сме тук да се показваме кой е по-най а да споделяме опит, знания и информация!
Нека автора да покаже повече уважение към останалите потребители (ако има такова)!“

Искам да му кажа на това същество , че първият списвал в двете теми които той самият е отворил за да си решава проблемите , е именно xbmcbg.
В този ред на мисли , забележката към xbmcbg да показвал повече уважение , смятам за доста нагла, безочлива, абе нямам думи да я окачествя!
По повод мислите му, Българския да е международен език, мисля да не коментирам, само ще го акцентирам, за да е ясно какви лунатици има по земята!
С това участието ми в този форум приключи, към част от него отправям пожелание да бъдат здрави, и никога не позволявайте да бъдете вкарани в роля, която не ви е по вкуса! Към останалите, време е да се приземите!

Принтирай

Как да инсталираме repository.HalowTV на Коди 15.2
Публикувано от: Di40 - 08-03-2016, 21:20 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Поиграх си малко и се опитах да инсталирам repository.HalowTV-3.0.0 в Кодито, но не се получава.
Прочетох че трябва да се инсталира VPN за unlock geo-blocked. Някой правил ли е тeзи инсталаций
на адоннове от Amazon Fire TV на Коди????

Принтирай

m8s Android TV box buffering
Публикувано от: darko85 - 08-03-2016, 01:11 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (11)

Здравейте , първо съм нов. От скоро открих KODI. Искам да кажа адски ме кефи, направо ме изкъртва. Така да дойдем към проблема. Ползвам Lenovo A6000 на него най-напред се запознах с KODI и какво е то макар .че винаги има какво да се научи. Та на телефона Кодито си бачка перфектно 16 Jarvis.Гледам булсат с fusion tv, нямам никакви забележки. Та след като бях възхитен от телефона и по цяло от KODI реших да си купя ТV BOX с андроид специално заради Коди. Взех си M8S TV китайче с 2 рам 4 ядра процесор и 8 ядра видео или нещо такова от сорта. Бокса като цяло си бачка , картината е убиствена обаче на булсат на повечето канали ми заплита и ми дава buffering за част от секундата което е дразнещо. Гледам из tubata че има Easy Advanced Settings за премхване на буферирането ама не помага Sad Иначе си гледам телевизия от tv-gledai.bg без проблем. Но не е КОДИ ! Sad и картината е скапана. Та въпроса ми е някво решение ? Нета ми е 50 мегабита и по WIFI го мачих и по LAN буферирането си го има Sad Адски ще съм благодарен ако някой помогне

Принтирай

the mother of repo collections!
Публикувано от: xbmcbg - 08-03-2016, 00:15 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Без отговори

Maybe the largest collection of repositories. Add the following url as a source, and you can find almost any repo that exists. You do have to know what you are looking for!

Код:
http://touchtonebuilds.com/repo/

Принтирай