Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,346
» Последен член: gogo567
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,481

Пълна статистика

Последни теми
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: rtk
, 21:00
» Отговори: 11
» Разглеждания: 11,599
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:53
» Отговори: 178
» Разглеждания: 151,529
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: DBS
, 14:23
» Отговори: 343
» Разглеждания: 490,076
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 419
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,312

Проблем с ПВР
Публикувано от: tomatomov197 - 11-04-2016, 21:48 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (3)

Здравейте , преинсталирах си коди на тв бокс , но не ми дава м3у файла , който се слага в ПВР клиента .  Направил съм всичко , както правя и друг път , но файл няма . Като вляза в полето - път към м3у плейлист- външна памет-андроид- data-org.xbmc.kodi- files - и няма нищо тук , а би трябвало .  Някой сеща ли се за логична причина ? 
  Пробвах с 2 булсатком профила , пробвах и нова преинсталация .

Принтирай

1Channel
Публикувано от: lukulus - 11-04-2016, 14:18 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

Когато ползвам тази добавка ми показва само dvd/sd стриймове. Дали има някаква настройка да показва и hd? Нета ми е малко слаб, дали има някакво значение, и затова да показва само sd? Кодито е на телевизор.

Принтирай

Създаване на custom playlist
Публикувано от: anex - 09-04-2016, 00:34 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (10)

Здравейте,

Може би вече е дискутирано(извинете ме, ако е), но ме вълнува как да създам плейлиста, в която се комбинират канали от FusionTV и определени канали от torrent-tv.ru (само тези,които ме интересуват) и да не се налага да сменям източника на плейлиста?
Мерси  Confused

Принтирай

Video [Изпълнена] MtelNOW
Публикувано от: korgoth - 08-04-2016, 23:21 - Форум: Заявки и идеи за разработка - Отговори (1)

Здравейте, 

Мтел пускат нова услуга, наречена Mtel Now - интерактивна IP телевизия - http://www.mtelnow.bg

Някой запознат ли е с това? Мислите ли, че има начин да се подкара в Коди?

Принтирай

проблем с navi-x
Публикувано от: vasico - 04-04-2016, 01:30 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (4)

здравеите
инсталирах и деинсталирах коди повече од 10 пати,и пак немога да реша проблема.
инсталирах почти всички последни версии 15.2,16 и 17.
проблема е следниа,инсталирам navi-x,обаче при запускане ми дава грешка
намирам лог фаила IOError: (2, 'No such file or directory', 'C:\\Users\\\xd0\x9c\xd0\xb0\xd1\x82\xd0\xb5\\AppData\\Roaming\\Kodi\\addons\\script.navi-x\\resources\\skins\\Default\\720p\\skin2.xml')
-->End of Python script error report<--
проблем има и при БГ камерите инсталирам superRepo,и од там Бг камерите,но немога да го
пусна приложението ,дава ми пак грешка.
conn = sqlite3.connect(helper.local_db)
OperationalError: unable to open database file
-->End of Python script error report<--
23:29:49 T:5856 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.bgcameras/
23:29:49 T:5856 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.bgcameras/) failed

Принтирай