Изчезнаха много от каналите - Версия за принтиране +- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum) +-- Форум: Общи проблеми, решения и взаимопомощ (https://kodibg.org/forum/forum-4.html) +--- Форум: Общи дискусии, проблеми и решения (https://kodibg.org/forum/forum-6.html) +--- Тема: Изчезнаха много от каналите (/thread-170.html) Страници:
1
2
|
Изчезнаха много от каналите - bojoviki - 07-05-2016 Здравейте,първо да се извиня ако вече е дискутирано по този проблем,ама се ровех из форума и не открих.Та,от два дена може би,ми изчезнаха доста канали.Бяха над 200,а сега са 100тина.Пробвах с линковете от форума,както и бат файла за автоматично изтегляне,но уви не стигам до никъде.XXX каналите ще ги прежаля,но ми се искаше поне спортните да останат.Само да добавя,че съм нов,тоест от версия 15 работя с Коди,иначе в момента съм с 16.Може всичко да е нормално,затова и питам тук.Мерси предварително. RE: Изчезнаха много от каналите - Majide - 07-05-2016 Дайте повече информация, какъв плъгин или addon използвате. Ако е възможно покажете и log file за да бъде по-лесно да открием решение на проблема ви.
RE: Изчезнаха много от каналите - frogst - 07-05-2016 (07-05-2016, 00:44)bojoviki написа: Та,от два дена може би,ми изчезнаха доста канали.Бяха над 200,а сега са 100тина. Ако става въпрос за Булсат, може би е свързано с великденската промоция - всички канали се гледаха свободно. А по принцип се гледа това, за което се плаща. RE: Изчезнаха много от каналите - bojoviki - 07-05-2016 (07-05-2016, 11:41)frogst написа:(07-05-2016, 00:44)bojoviki написа: Та,от два дена може би,ми изчезнаха доста канали.Бяха над 200,а сега са 100тина. Може би сте прави,понеже съвпадат дните.Но и преди време ползвах Коди със старата версия 15 и си имаше много програми. (07-05-2016, 10:37)Majide написа: Ами да не ви объркам,но от форума на Коди мисля,че беше,бях го запазил на компютъра.А иначе за log файла,да не става въпрос за този,който е в C/Kodi?Понеже таз са два kodi.log и kodi.old.log.Кой да постна? (07-05-2016, 12:36)bojoviki написа:(07-05-2016, 11:41)frogst написа:(07-05-2016, 00:44)bojoviki написа: Та,от два дена може би,ми изчезнаха доста канали.Бяха над 200,а сега са 100тина. П.П.Но ако е както казва frogst ,то няма да има смисъл от всичките гимнастики.Но мерси за вниманието RE: Изчезнаха много от каналите - Majide - 07-05-2016 Поисках вашия log file, защото не бяхте споменали, че става въпрос за fussion addon-a и принципно, когато има някакви грешки при отварянето или зареждането в лога се виждат най-ясно. След като си изяснихте ситуацията, вече няма нужда да търсите лога. RE: Изчезнаха много от каналите - bojoviki - 07-05-2016 Ами имам още едно питане,А ако сменим addon-а?Тоест ми препоръчвате друг да инсталираме,ще стане ли? RE: Изчезнаха много от каналите - xbmcbg - 07-05-2016 По-голяма вероятност да се получи има ако си смениш абонаментният план, от него зависи колко канала ще имаш. RE: Изчезнаха много от каналите - bojoviki - 07-05-2016 Ами не виждам смисъл,ако платя за повече канали,ще ги гледам и на ТВ-то.Ползвах Коди,понеже имаше доста програми извън моя пакет и мислех,че това му е идеята,но явно не съм бил запознат.А в Интернет има доста платформи,които могат да се ползва.Не разбирам от addon и другите термини Иначе бих пробвал да си направя за Коди.Поздрави RE: Изчезнаха много от каналите - Alkatrazbg - 07-05-2016 Правилото от много време насам е ,че всеки гледа според плана за който си е платил. За празниците бяха пуснали всички канали и ги спряха след това. При Булсат това си е традиция да пускат и спират канали дали с рекламна цел или за някой празник. Няма логика да пусна всичко в интернет защото тогава всички ще минат на най ниския пакет а ще гледат канали за 40 лева на месец . RE: Изчезнаха много от каналите - bojoviki - 07-05-2016 (07-05-2016, 20:42)Alkatrazbg написа: Правилото от много време насам е ,че всеки гледа според плана за който си е платил. За празниците бяха пуснали всички канали и ги спряха след това. При Булсат това си е традиция да пускат и спират канали дали с рекламна цел или за някой празник. Няма логика да пусна всичко в интернет защото тогава всички ще минат на най ниския пакет а ще гледат канали за 40 лева на месец . Имате пълно право,аз говорех за някои програми,не пълния пакет.Яд ме е на диемаджиите.Преди години се опитаха да вземат ШЛ(не съм сигурен дали и Европейското не пробваха),там не им провървя и сега взеха Английското и бам веднага допълнителните такси.Плащаме за три приемника на Булсат,но на тези няма да им дам и лев повече.Та затова и се ровя из подобни програми.Поздрави и не оставайте с лоши чувства,нищо лично. |