Коди Фен Форум България
Ограничена достъпност до форума - Версия за принтиране

+- Коди Фен Форум България (https://kodibg.org/forum)
+-- Форум: За форума (https://kodibg.org/forum/forum-1.html)
+--- Форум: Официални съобщения и правила, предложения и дискусии (https://kodibg.org/forum/forum-2.html)
+--- Тема: Ограничена достъпност до форума (/thread-116.html)



Ограничена достъпност до форума - forumadmins - 19-02-2016

Във връзка с липсата или временната недостъпност до форума, проблема не е във вашия телевизор! Да кажем, че в момента не използваме най-добрия хостинг, но работим по проблема.

Съжаляваме за неудобството.


RE: Ограничена достъпност до форума - zdravkos - 19-02-2016

(19-02-2016, 17:55)forumadmin написа: Във връзка с липсата или временната недостъпност до форума, проблема не е във вашия телевизор! Да кажем, че в момента не използваме най-добрия хостинг, но работим по проблема.

Съжаляваме за неудобството.

няма проблеми,важното е да сме заедно........


RE: Ограничена достъпност до форума - xbmcbg - 19-02-2016

Нищо ново под слънцето, много хора на една маса, но само един плаща сметката - ефекта е предсказуем. Не е случаен факта, че на запад когато много хора се събират на една маса се използва израза "Going Dutch". Big Grin и всеки си плаща това което е поръчал и консумирал.
Предлагам да бъде прекратен безплатният достъп до съществуващото ЕПГ и приходите от него да бъдат използвани за поддръжка и текущи разходи на форума. Който не желае да помага може да ползва ЕПГ-то на булсат безплатно.


RE: Ограничена достъпност до форума - xbmcbg - 20-02-2016

Според мен от хората които влизат тук, тези които могат да се справят с webgrab+plus не са повече от 10-20.
За да е стабилен форума е необходимо той да бъде хостнат на добро място. Предложих никого не задължаващ начин да се съберат средства за това, но ако имаш по-добра идея относно хостването му защо не я споделиш


RE: Ограничена достъпност до форума - Majide - 17-07-2016

След последния crash&burn на импровизирания ни сървър, имаше загуба на информация от последните няколко дни. За да не се случва отново, мигрирахме форума на друг хостинг по най-бързата процедура. Останаха няколко неща за дооправяне, след което, можете да пресъздадете изтрите си теми и постове при желание от ваша страна. Предишния анонс за ограничаване достъпа на анонимните потребители до раздела за напреднали, остава в сила.



RE: Ограничена достъпност до форума - tonywoolf - 18-07-2016

Форумът не се отваря през Chrome и Mozilla, поне при мен. Отваря се само с IE.
Съобщението:
Обикновено kodibg.org използва шифроване за защита на информацията ви. Когато Google Chrome опита да установи връзка с/ъс kodibg.org този път, уебсайтът върна необичайни и неправилни идентификационни данни.

Предполагам от смяната на хостинга.


RE: Ограничена достъпност до форума - Majide - 18-07-2016

Изтрийте кеша на браузъра си и бисквитките за домейна kodibg.org. След това рестартирайте браузъра и трябва да се оправи. Освен хостинга, сме сменили също и издателя на цифровия сертификат.



RE: Ограничена достъпност до форума - nikolay - 12-05-2019

здравейте, последните два дни от време навреме форумът не се зарежда. След около минута тръгва отново. Не можах да разбера дали е DNS или самият сървър не отговаря, тъй като го гледам на мобилно устройство. Някой друг?
Поздрави!