Публикации: 29
Теми: 2
Член от: Feb 2018
(28-10-2018, 17:40)shantros написа: Забавянето е реално подсещане, че в 21-ви век владеенето на език различен от български не е пожелателно, а задължително за всички които не се самоопределят за дебили
Хмммм,
интересно не знаех че тук има хора говорещи всички езици на земята.
@shantros - ти май знаеш финладски и китайски с всички негови разновидности или за теб киното се изчерпва с Холивуд
Хайде да те помоля да не се обаждаш като няма какво да кажеш или ти просто си пишеш ей така
Само един дебил може да се изказва така.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Публикации: 29
Член от: Feb 2018
Публикации: 93
Теми: 0
Член от: Jan 2016
@shantros, хубаво е всеки да има мнение и аз уважавам твоето. Наистина знаенето на езици е врата към други култури. Не забравяй, обаче, че има поколения сред, които спадат и твоите, моите, нашите родители (и техните), които не са имали възможност да учат определени езици. Надявам се, че не ги определяш и тях като "дебили"?
По темата: аз също имам проблеми с добавката и мисля, че всичко се дължи на server-а на страниците за субтитри.
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
30-10-2018, 21:05
(Последна редакция: Преди 30-10-2018, 21:12 от shantros.)
Прав си и се извинявам!
Дразни ме постоянното невежество и чакането някой друг да ни оправи, но винаги имаме готови извинения и куп причини за да не свършим нещо (типична българска черта) ...
Моите родители владеят писмено и говоримо по няколко езика които са усъвършенствали в другите времена когато също не е било забранено да се учат чужди езици, така че не мога да ти разбера логиката.
BTW много ме кефи когато Дебилите ме рейтвате с (-) за това, че когато ви се каже истината не искате да я проумеете и да си признаете въртешно, че сте такива. Моля продължавайте приемам го като комплимент
Публикации: 23
Член от: Sep 2018
shantros,пич, това вече подозрително прилича на някаква комплексарщина, подправена с обилни дози мазохизъм.
От друга страна, лошо няма - вкарва се свеж полъх, в иначе суховатият, технически ориентиран форум.
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
@shantros,полиглоте! Седим си и те гледам!...... И се чудим... до кога!!!
Публикации: 4
Здравейте Коди маниаци , Имам досаден проблем,забелязвам го най вече при новокачените филми , проблема е следния,намира субс , и като почне да ги сваля,дава грешка ,че свалянето се провали,и така няколко пъти,но без успех, с последните версии на замунда,зелка ,елементум съм както и с последните версии на двата адд-она на субсунакс / субс-унакс .
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(02-12-2018, 11:19)tonitko написа: Здравейте Коди маниаци , Имам досаден проблем,забелязвам го най вече при новокачените филми , проблема е следния,намира субс , и като почне да ги сваля,дава грешка ,че свалянето се провали,и така няколко пъти,но без успех, с последните версии на замунда,зелка ,елементум съм както и с последните версии на двата адд-она на субсунакс / субс-унакс .
Много е писано по темата. Стандартната добавка не може да разархивира архиви, правени с по-висока версия на WinRAR от 3-та. За това колегата ByJohnie я преработи и има друга добавка, която се казва Bulgarian Subs. Тук: https://kodibg.org/forum/thread-1019-pos...l#pid16400 съм описал как да се настрои.
Публикации: 93
15-12-2018, 17:28
(Последна редакция: Преди 15-12-2018, 17:29 от sapiora.)
Тук има написано, че вече може да се разглежда съдържанието на архивите със субтитри и да се теглят само желаните. Има ли вариант да се актуализира или напише нова добавка за теглене на субтитри от subssab/subsunacs.
|