04-04-2016, 22:09
Да, прав си ситоация при която никой нищо не печели.
Гледане на Булсат Фюжън от чужбина
|
04-04-2016, 22:09
Да, прав си ситоация при която никой нищо не печели.
05-04-2016, 16:07
(04-04-2016, 19:18)xbmcbg написа: Аз написах, че Булшит не е достатъчно надежден източник. Живота на плейлистата е около 8 часа. На една от машините ми съм преправил фюжън адона да се изпълнява като независим питон скрипт извън Коди. Ако на някой му трябва мога да го шеърна.
05-04-2016, 16:16
'harry_gg' pid='2104' dateline='1459858030'
...съм преправил фюжън адона да се изпълнява като независим питон скрипт извън Коди... Интересно че и аз съм направил почти същото Редактирам си моя, собствена плейлиста и си нареждам каналите в нея както реша. Стриймовете на Булсат съм ги реализирал като php скрипт, който се логва в услугата им и пренасочва към стрийма на конкретния канал, подаден като аргумент на този скрипт. Е вярно, тръгва много бавно, но свободата за мен е по-важна, пък и съм свикнал да чакам за какво ли не...
05-04-2016, 19:32
Хаха и аз си мислех да направя нещо подобно - на уеб сървъра да създам статични адреси на потоците от сорта на http://ip/stream.php?channel=playboy които да пренасочват към истинския стрийм взет от булсата.м3у, която пък се генерира на всеки 8 часа чрез преправения скрипт на фюжъна.
Така би трябвало да се избегне досадното презареждане на ПВР клиента, което в много случаи чупи Коди. Естествено още не ми е останало време да реализирам напълно идеята
05-04-2016, 19:37
Я ги пуснете тези скриптове и направете мечешка услуга на всички като сринете сървърите и принудите Булсата да вземат мерки Пускате скриптовете във форума и ви обещавам ,че до 1 седмица вече ще се е почнало с шерването,продаването,ретранслирането и публикуването във 20 000 други сайтове,форуми и тн. на вашия труд.Телевизята и сега насича а не ми се мисли като ви се накачулят още 500 000 абоната какво ще гледате.
05-04-2016, 19:47
Ами те скриптовете не вървят без валиден потребител и парола, така че дори и да ги пуснем това няма да се отрази на була.
05-04-2016, 19:55
А дали е трудно да ида на село и да прелъжа 5 баби и дядовци от махалата да ми да кажат ЕГН-та ? А дали е много трудно да попитам някое приятелче което работи в офис на Булсат за 20 акаунта ? И после от тия акаунти да си правя по 1000 лева на месец ? Вместо да мислите за скриптовете помислете кой е адреса на API-то на Булсат за EPG и го ползвайте да ви сваля програмата. Стимулирайте мисленето на потребителите а не кражбата,далаверата и да получават всчко на готово. Те и авто крадците знаят как да откраднат кола за 200 000 лева ама не съм ги видял да пишат обяснения и да дават кодове из форумите
П.П Булсат резнаха всичко на БТВ и Нова вече и за Испания щото наколенчиха от трафик и ги подгониха и за лицензия.
05-04-2016, 20:24
Ми те скриптовете са си публични, и сега който има желание може да ги ползва със здраве
Друг е въпроса, че ако има злоуптреби - всички са прецакани.
05-04-2016, 20:49
Ако много ви сърбят ръцете за писане на код може да помислите за плеар на базата на VLC в който да има възможност за поставянето на регистарция от Булсат или за Добавка към Simple TV Player със същите възможности Това ще е на 100% повече полезно .
05-04-2016, 20:56
Доколкото знам тоукъна на реалните (динамични) стриймове е обвързан я с IP адреса на потребителя, я с неговия MAC адрес или и двете едновременно. По такъв начин стрийм, дори и с валиден тоукън, не може да се гледа от друго устройство (с други IP или MAC). В нашия случай, това ще да са адресите на самия рутер, зад който на сървъра е стартиран php скрипта. Това опровергава идеята ти Алкатраз за натоварване мрежата на Булсат, защото реалният потребител е само един и при един единствен акаунт въведен в този скрипт, едновременно могат да гледат толкова хора, колкото са и регистрираните в булсат приемници към този абонатен номер. Накратко, реализирано по този начин, може да се ползва само в домашна LAN мрежа (сървъра също трябва да е в нея) и външни потребители нямат достъп.
Да ви напомня, че ретранслирането т.е. излъчването в интернет без лиценз не е законно! Какво правите в домашната ви мрежа си е ваша работа, стига да не пречите на съседите |
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
въпрос относно Булсат и xbox series x | Vasilvarna | 1 | 1,440 |
15-09-2022, 08:58 Последна публикация: Topper |
|
Помощ за гледане на телевизия. | Slackwere | 11 | 13,581 |
22-06-2020, 19:57 Последна публикация: Fireblade |
|
варианти за гледане на телевизия в Коди | theskillboy | 9 | 11,056 |
05-05-2020, 12:06 Последна публикация: gogobravo |
|