Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Помощ за гледане на телевизия.
#1
Здравейте преди време си бях инсталирал bulsatcom fusion iptv, от там генерирах през IPTV simple client .m3u файла, тези дни се опитвам да го направя отново, но все ми излиза грешка module import fail и не може да ми генерира самия m3u, сменях request плъгина пак не става. Вие от къде гледате телевизия, дайте някви идеи.
 
Отговор
#2
Здравей,
Добавката не се поддържа от много време вече. Отделно от това качеството на каналите, гледани чрез тази добавка, е под всякаква критика. 
Защо не използваш добавката Fusion TV App под андроид. Там качеството е много по-добро. Имаш достъп до платформата на Булсат за иптв...
За основен източник на телевизия използвам stb с кабелен и сателитен тунер. Така не съм зависим от интернет проблеми или атмосферни условия...
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
 
Отговор
#3
Може ли да дадеш малко повече инфо, къде да намеря тази добавка, аз работя на tv box с Андроид, и не ми е проблем чрез и интернет да гледам.
 
Отговор
#4
(15-02-2020, 15:55)Slackwere написа: Здравейте преди време си бях инсталирал bulsatcom fusion iptv, от там генерирах през IPTV simple client .m3u файла, тези дни се опитвам да го направя отново, но все ми излиза грешка module import fail и не може да ми генерира самия m3u, сменях request плъгина пак не става. Вие от къде гледате телевизия, дайте някви идеи.

1. Добавката за Булсат си работи. Явно при теб има някакъв проблем.
2. Щом си им абонат, по-добре си ползвай тяхното приложение, както е писал колегата по-горе. Там стриймовете са с много по-добро качество, отколкото в добавката.
3. Приложението на Булсат го има в Google Play.
 
Отговор
#5
Къде може да е проблема тогава, с kodi 18.5 съм, пиша правилно име и парола, OS ID ми е Samsung. Всичко както би трябвало да е правилнл, и пак ми изписва Module import fail. Възможно ли е да не ми ги зарежда понеже ползвал акаунта и на други устройства, а да има някакъв лимит на влизания? А знам че мога през самото приложение, проблема е там че искам да гледам телевизия през самото Коди, а до сега не мога да се сетя от къде мога да докопам читав работещ .m3u файл.
 
Отговор
#6
(15-02-2020, 19:14)Slackwere написа: Къде може да е проблема тогава, с kodi 18.5 съм, пиша правилно име и парола, OS ID ми е Samsung. Всичко както би трябвало да е правилнл, и пак ми изписва Module import fail. Възможно ли е да не ми ги зарежда понеже ползвал акаунта и на други устройства, а да има някакъв лимит на влизания? А знам че мога през самото приложение, проблема е там че искам да гледам телевизия през самото Коди, а до сега не мога да се сетя от къде мога да докопам читав работещ .m3u файл.
Това го дава, когато не може да се зареди някой модул. Трябва да видиш в лог файла, кой е той или прати лог-а за да може някой да ти помогне.
 
Отговор
#7
Направо преинсталирах всичко и накрая се получи. Благодаря все пак.
[-] The following 1 user Likes Slackwere's post:
  • zdravkos
 
Отговор
#8
А решение с прекъсването на fusion-a има ли. Понеже върви 1 час някой програма и после спира, трябва наново да я пускам?
 
Отговор
#9
(16-02-2020, 20:50)Slackwere написа: А решение с прекъсването на fusion-a има ли. Понеже върви 1 час някой програма и после спира, трябва наново да я пускам?
В настройките на добавката има опция за задаване на интервал на обновяване. Пробвай там. Добавката не се поддържа от години. Последно аз съм оправял някои дреболийки, но нямам никакво намерение да се занимавам с нея. То и няма смисъл, при положение, че тяхното приложение е по-удобно и с по-добро качество. Да ползваш добавката, където картината не е много приятна за гледане, според мен, най-малкото е неудачен вариант Wink
[-] The following 1 user Likes martinstz's post:
  • hideman79
 
Отговор
#10
Здравейте добаката Free BG/World Online TV , не ми отваря XXX телевизиите, какъв може да е проблема .. тръгват да зареждат и не тръгва ?
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Нова телевизия в HD формат ROBERT 13 2,620 29-09-2019, 19:52
Последна публикация: xbmcbg
  Помощ за конфигуриране на раздел "Филми" snipeman 4 1,370 09-12-2018, 12:39
Последна публикация: snipeman
  Гледане на филми/сериали в Германия Hellioob 3 1,561 04-06-2018, 17:42
Последна публикация: Binqta
  Помощ! Как да скрия или защитя с парола каналите за възрастни! gogobravo 4 1,697 03-06-2018, 23:17
Последна публикация: gogobravo
  Гледане на футболни мачове Csimeon8111 2 2,016 29-09-2017, 16:49
Последна публикация: Csimeon8111

Отваряне на: