Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гледане на Булсат Фюжън от чужбина
#51
(19-05-2016, 03:42)Alkatrazbg написа: Щом ще си пускаш портал колкото да  го разцъкаш  си свали направо образа за виртуалка и не  се мъчи. Този портал не се прави на виртуалки за постоянно ползване поради един вагон причини. Ако искаш да му ползваш целия потенциал се инсталира на реална  машина. Ей ти тука  една демо версия Сталкер 5.0 Ако нямаш и MAG 250 или MAG254  хептен ти се обезсмисля  мъката с инсталацията.

Решил съм да си направя портал, защото и на мен ми омръзна да се съобразявам с това към кой оператор трябва да съм и кои канали ще мога да гледам.Също така вече съм и доста недоволен и от самото качество на услугата предлагана от оператора към който за съжаление имам договор за почти още 1г.През тази една година съм решил да наблегна малко по-сериозно на IPTv.Това е и причината да си блъскам главата със Сталкер портала.Изгледах едно видео в, което го качват през виртуална машина само за проба.Аз също искам да го подкарам само за проба и след като го поразуча, ще го сложа на реална машина.Все още нямам MAG Box,но това не е проблем.Веднага мога да взема един, ако подкарам портала.За проба мисля да ползвам платената версия на STB Emulator за Андроид.Този демо образ ми дава същия проблем, както и при нормалната инсталация.Когато влезна в браузера и напиша IPто на портала ми излиза съобщение "Welcome to nginx!" а не ме прехвърля към самия портал.
Отговори
#52
b_ignatov, Stalker 5+ е малко врътня по-лесно ще ти е ако първо опиташ с 4.9.хх. Ако всичко това го правиш само заради Булсат не си струва времето, но ако имаш backend за да свалиш качествени канали от някой сателит нещата стоят по-различно Big Grin Аз имам достъп до над 1400 канала, но не гледам повече 10. Основната цел на този гимнастика е да си начешем крастата.

ПП. Има доста STB емулатори, но само един от тях работи със Сталкер 5+ лично не съм го пробвал понеже пише, че e продукт на Infomir с адрес в арабският свят и email който не използва домейна им, а gmail.com - изглежда ми съмнителен. Днес ще ги попитам дали е менте или е техен продукт.
Новите MAG 256 и нагоре не работят със Сталкер по-малък от 5+, трябва да направиш сложен избор на хардуер ако ще купуваш MAG 254 вземи модела W2 той има интегриран АC WIFI модул и работи с 2.4G и 5G рутери (незная дали го продават в България)
Отговори
#53
(19-05-2016, 13:18)xbmcbg написа: b_ignatov, Stalker 5+ е малко врътня по-лесно ще ти е ако първо опиташ с 4.9.хх. Ако всичко това го правиш само заради Булсат не си струва времето, но ако имаш backend за да свалиш качествени канали от някой сателит нещата стоят по-различно Big Grin Аз имам достъп до над 1400 канала, но не гледам повече 10. Основната цел на този гимнастика е да си начешем крастата.

ПП. Има доста STB емулатори, но само един от тях работи със Сталкер 5+ лично не съм го пробвал понеже пише, че e продукт на Infomir с адрес в арабският свят и email който не използва домейна им, а gmail.com - изглежда ми съмнителен. Днес ще ги попитам дали е менте или е техен продукт.
Новите MAG 256 и нагоре не работят със Сталкер по-малък от 5+, трябва да направиш сложен избор на хардуер ако ще купуваш MAG 254 вземи модела W2 той има интегриран АC WIFI модул и работи с 2.4G и 5G рутери (незная дали го продават в България)

В момента и аз го правя за да си начешам крастата, но за в бъдеще мисля изцяло да мина на платена IP телевизия(не само заради Булсат).Целта ми е да имам голям набор от спортни канали с качествен и постоянен stream.Аз и в момента ги гледам тези спортни канали през различни добавки на Kodi, но днеска ги има утре не или сега тръгват но после не.Искам да имам портал на който да ги заредя и да знам че всичко ще върви с добро качество и когато ми трябват.Все още съм доста начинаещ ,но времето е пред мен докато ми изтече договорът към кабелния оператор  Big Grin  Виждам че вие с AlkatrazBG сте доста напред в нещата и че сте си направили това което ви трябва.Аз също искам да постигна тази независимост ,дори и да ми излезне малко по-скъпо.

П.П.:Опитах да сваля и по-стара версия на Stalker_Portal но в страницата на infomir ми дава само последната.Ще съм ти благодарен ако ми кажеш от къде да сваля по-стара и да пробвам с нея.
Отговори
#54
За сталкер 4.9.хх
безплатна - https://play.google.com/store/apps/detai...hmax&hl=en
платена - https://play.google.com/store/apps/detai....pro&hl=en
Отговори
#55
В предишния ми пост съм написал, че точно този емулатор мисля да ползвам за проба, ако подкарам портала на линукс.За него ли казваш, че е с неясен произход?
Отговори
#56
Не, този работи но само със старата версия сталкер 4.9.хх , с новата версия 5+ ще ти дава грешката защото има вградена система за разпознаване на устроиствата които имитират продуктите на Infomir и не им дава достъп до портала

С неясен произход е този - https://play.google.com/store/apps/detai...ertv&hl=en
Отговори
#57
Благодаря на информацията.
Все пак има ли от къде да сваля по-стара версия на Сталкер ида пробвам да я подкарам на Ubunu 14.04.4 Server?
Отговори
#58
Аз ползвам Ubuntu 16.04 преди седмица ъпдейтнах на Staker 5.0.0 - намам резервни копия от старата версия.
Според мен ако експериментираш без MAG box ще пропилееш много време защото неизвестните стават много и ще трябва да гадаеш за причината на всеки проблем които ще възникне. IPTV хобито е свързано с доста разходи.
Отговори
#59
(19-05-2016, 13:18)xbmcbg написа: b_ignatov, Stalker 5+ е малко врътня по-лесно ще ти е ако първо опиташ с 4.9.хх.
(19-05-2016, 15:53)xbmcbg написа: Аз ползвам Ubuntu 16.04 преди седмица ъпдейтнах на Staker 5.0.0 - намам резервни копия от старата версия.
Това значи че и аз трябва да се опитам да кача Сталкер 5.0.0.
Искам да го подкарам първо и тогава ще взема един бокс.От това което разбирам е че трябва да взема по-нов, който поддържа Сталкер 5+
Отговори
#60
Избора ще направиш сам, но ще ти подскажа нещо на което да обърнеш внимание за моделите 256 и другите нови модели:Infomir site is specifically says it's not backwards compatible with anything below 5.0. 
254 работи и с 4.9.хх
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  въпрос относно Булсат и xbox series x Vasilvarna 1 1,147 15-09-2022, 08:58
Последна публикация: Topper
  Помощ за гледане на телевизия. Slackwere 11 12,171 22-06-2020, 19:57
Последна публикация: Fireblade
  варианти за гледане на телевизия в Коди theskillboy 9 9,787 05-05-2020, 12:06
Последна публикация: gogobravo
  VPN за Kodi и Bscfusion в чужбина galian0 50 64,607 30-09-2019, 11:21
Последна публикация: Lindaawilsoon
  Спортните канали на А1 в мрежата на Булсат ROBERT 37 36,077 22-10-2018, 22:55
Последна публикация: rtk

Отваряне на: