Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivacom TV GO
Силно се съмнявам, да гледаш за 3лв 230 канала .... на коя телевизия, като е без EON ?
https://www.vivacom.bg/bg/eon/eon-tv


Цитат:Промоционалната цена от 1 лв. с ДДС се прилага за 1 месец при пакети EON LIGHT TV и EON FULL TV и за 2 месеца при пакети EON PREMIUM TV. След изтичането им, до края на 24-мес. период се прилагат следните месечни абонаменти - 19.90 лв. с ДДС за EON LIGHTTV, 22.90 лв. с ДДС за EON FULL TV и 46.90 лв. с ДДС за EON PREMIUM TV. Пакети EON се предоставят от Vivacom според техническите възможности на съответния адрес. Услугата EON е предназначена за ползване на територията на страната. Мобилното приложение ЕОN може да се ползва на територията на страната и при временно пребиваване в друга държава членка на ЕС.
 
Отговор
Гледам за 3 лв плюс таксата която си плащам за стационарен пакет IPTV телевизия преди да се появи ЕОН. Трите лева са такса за да може на мобилното приложение на ЕОН да се гледат всички канали които абоната гледа по основния си пакет с тяхния приемник. При този вариант обаче не може да се ползва приложението ЕОН ТВ което е само за телевизори.
 
Отговор
Няколко пъти ти се отговори, че версията за androidTV, не можеш да я инсталираш на бокс с чист андроид, защото си търси АТВ софтуер. И да можеше, пак нямаше да ти върши работа, защото пак щеше да ти иска влизане с код, а той може да се активира, само когато имаш абонамент за телевизия ЕОН. Ти реално искаш да влизаш с мейл и парола (входа за мобилна версия) в апликация писана за AndroidTV, инсталирана на бокс с чист андроид. Помисли малко сам и ще разбереш защо няма как да стане. Поздрави ?
 
Отговор
  


Отваряне на: