Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivacom TV GO
Преди приставката ми работеше чудесно на Kodi 18.9. Ъпдейтна се само до 19.0 Matrix и приставката изчезна от bg repo. Инсталирах си ръчно 18.9 и приставката я има в bg repo,но като тръгна да я инсталирам ми излиза "the dependency on xmbc.python version 3.0.0 could not be satisfied" Това не е ли странно, при положение, че приставката предполагам, че е изчезнала от bg repo при ъпгрейда именно защото е писана на python 2. Ще съм благодарен за помощ
 
Отговор
Понеже tv go стана eon, искам да попитам има ли алтернатива в момента или какво е решението. Приложението на eon за тв бокс и телефон са различни неща. С регистрацията от телефона не мога да вляза през бокса. От телефона пък не може да се каства (има го като опция, но не става)
Прецакаха схемата...
 
Отговор
За сега алтернативата е да се плаща абонаментен план за EON. Има ограничение за гледане до 3 устройства и потвърждение през приложението.
Като цяло работи добре и може да се гледа на тв бокс.
 
Отговор
(08-09-2021, 19:04)sovenik написа: За сега алтернативата е да се плаща абонаментен план за EON. Има ограничение за гледане до 3 устройства и потвърждение през приложението.
Като цяло работи добре и може да се гледа на тв бокс.

И как се гледа на тв бокс? С мишка...

И още - на тв бокс не иска да се инсталира, бокса ти трябва да е разпознат като таблет...
 
Отговор
В момента приложението EON е инсталирано на 2 бокса. Mecool KD1 и Mi TV Box S. Работи нормално. С дистанционното става да се работи, но си е мъка за това по добре е с мишка.
На какъв бокс се опитвате да го инсталирате?
 
Отговор
На Т9 не иска да се инсталира - там си пише че е тв бокс.
А на V88, дето гугъл плей го разпознава като таблет върви.
Под мишка и дистанционно имах предвид да работи с дистанционното като на тв, не със стрелката. Пример - Булсатком.

пп. Някой пробвал ли е на Андроид тв?
 
Отговор
Я да продължа темата, понеже бях абонат на Нет1. Та сега като ги взеха Вивата и промотират това Еон, (ще) има ли аддон за него? Реално аз не съм с тв бокс, а ползвам LibreElec и CoreElec на два борда.
Просто питам за информация.

Поздрави!
 
Отговор
Има ли начин да се сложи EON на X96AIR ?
 
Отговор
(23-09-2021, 15:11)ssstttsss написа: Има ли начин да се сложи EON на X96AIR ?Може да се инсталира на всяко едно устройство с OS Android 6.0 и нагоре
 
Отговор
(23-09-2021, 17:47)rtk написа:
(23-09-2021, 15:11)ssstttsss написа: Има ли начин да се сложи EON на X96AIR ?Може да се инсталира на всяко едно устройство с OS Android 6.0 и нагоре

От както преди няколко дни ЕОН се срина за няколко часа, приложението инсталирано на бокса почна да връща съобщение "android_rooted_title" , отдолу пише "android_rooted_description" и има бутон с текст "android_rooted_button". Като се натисне бутона приложението спира. Какво ще рече това, че не може да се подкара на устройство с къстъм ром ?  Някой намерил ли е решение? Таман мислех да плащам абонамент за Диемата и то спря да работи  Undecided Устройството ми е t95z plus с инталирано коди на него.
 
Отговор
  


Отваряне на: