03-06-2020, 07:20
!!! ВАЖНО !!!
1) Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук.
2) Ако акаунта ви е "баннат", без да знаете защо, вероятно от ваше име са публикувани СПАМ съобщения.
Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата или баннати акаунти, моля пишете на kodibg в гмаил.ком или във Фейсбук страницата на КодиБГ Форум тук
Vivacom TV GO
|
Здравейте,по назад в темата имах проблем и се оправи чрез вас.Ползвам amazon fire stick,но от няколко дена през коди не мога да се логна в tvgo,дава ми грешка(неправилно име- парола).Пробвах всичко което ми дойде наум,деинсталирах и инсталирах наново tvgo,махнах всички устройства през сайта на виваком и пак ми дава грешка.Кодито е версия 17.6,какво може да се направи още за да работи нормално?Ползвам amazon stick-a събота и неделя като съм на село ,за да си гледам мачовете по диемите и макс спорта.Пробвах през браузер да се логна на амазона,но не става ,надявам се да има вариант с коди.Благодаря.
05-09-2020, 19:45
Здравейте, плъгина не работи при мен. имам 2 услуги една изтече и започва с GO.XXXXXX и новият който започва с моя номер, през браузъра работи позволява ми да избера с коя услуга да използвам но с този плъгин ми дава грешка. в лога на коди виждам че използва стария
"subscriberId":"GO.ХХХХХХ","subscriberTextUIBG":"GO.ХХХХХХ","statusTextBG":"Услугата Ви е прекратена. За да активирате VIVACOM TV GO, моля посетете офис на VIVACOM."}, пробвах ръчно в конфига да сменя <setting id="subscriberId">ХХХХХХХ</setting> с новия но при пускане автоматично презаписва със стария номер GO. има ли някакво решение на този проблем ?
27-10-2020, 13:47
(Последна редакция: Преди 27-10-2020, 13:50 от stantheman.)
(05-09-2020, 19:45)bloodman написа: Здравейте, плъгина не работи при мен. имам 2 услуги една изтече и започва с GO.XXXXXX и новият който започва с моя номер, през браузъра работи позволява ми да избера с коя услуга да използвам но с този плъгин ми дава грешка. в лога на коди виждам че използва старияЗдравей, При мен беше същото. Две услуги, една (първата) от които ялова. Ето как може да се разреши проблема сравнително лесно: 1. Dowlnload на addona от тук: https://github.com/kodi1/kodi1.github.io...1.0.10.zip 2. След екстракт на зип-а намираш и отваряш в текстови редактор следния файл: plugin.video.vivatvgo\resources\lib\helper.py 3. На ред 96 и 97 подменяш [0] s [1] или като краен резултат получаваш: settings.checksum = res.json()[base64.b64decode("dml2YWNvbVN1YnNjcmliZXJz")][1]["checksum"] settings.subscriberId = res.json()[base64.b64decode("dml2YWNvbVN1YnNjcmliZXJz")][1]["subscriberId"] 4. Save на helper.py + zip на разахивирания аддон. 5. Инсталиране на tvgo аддона в Коди от коригирания зип. 6. Премахваш опцията за автоматичен ъпдейт на аддона 7. Стартираш tvgo и след регистрация получаваш това което искаш :-) Успех!
01-11-2020, 19:10
Е толкова ли лесно се променя броят абонати
01-11-2020, 21:20
(01-11-2020, 19:10)Topper написа: Е толкова ли лесно се променя броят абонатиНЕ, така се избира втория профил (в масива от стойности) измежду наличните за този абонат. Казвам го, за да стане ясно на хората... Предполагам с ирония си написал горепосоченото
03-11-2020, 16:55
(01-11-2020, 21:20)Majide написа:Да, защото обяснието го четох 2 пъти, за да го разбера веднага като видя кода(01-11-2020, 19:10)Topper написа: Е толкова ли лесно се променя броят абонатиНЕ, така се избира втория профил (в масива от стойности) измежду наличните за този абонат. Казвам го, за да стане ясно на хората... Предполагам с ирония си написал горепосоченото
09-12-2020, 00:36
Добавката е перфектна! Само едно работещо EPG да се намери за Vivacom и цена няма да има!
10-12-2020, 23:14
(09-12-2020, 00:36)Tasho2255 написа: Добавката е перфектна! Само едно работещо EPG да се намери за Vivacom и цена няма да има!Пробвай това: https://github.com/harrygg/EPG/blob/mast...epg.xml.gz
11-12-2020, 00:55
(10-12-2020, 23:14)Hangman написа:Благодаря много, но отново няма всички канали. Явно така ще е. Но нещо май и записите не работят в самата добавка. Иначе директно през плеъра бачкат. Утре ще го инсталирам на бокса като пристигне и ще видим как ще е.(09-12-2020, 00:36)Tasho2255 написа: Добавката е перфектна! Само едно работещо EPG да се намери за Vivacom и цена няма да има!Пробвай това: https://github.com/harrygg/EPG/blob/mast...epg.xml.gz |
|