Публикации: 39
Теми: 1
Член от: Nov 2015
Здравейте,ползвате ли добавката Genesis,напълно съвместима е с български субтитри от subsunacs.net,на този етап работи супер.Доста филми и сериали има за гледане!
DГ©partement de technologie vardenafil commander pharmaceutique, le modГЁle de libГ©ration d'oxyde nitrique non dans les corps caverneux et la rГ©ponse Г©rectile Г la stimulation du nerf caverneux.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Аз съм много доволен от него. Аз лично, като имам време гледам и ТВ сериали и филми. Качеството е много добро, на 90% поне при мен.
Публикации: 63
Теми: 3
не съм я пробвал, от кой сайт зарежда филмите. Колкото до субтитри аз използвам OpenSubtitles.org и ми вършат чудесна работа за която и да е приставка. Моля да споделите повече информация
Публикации: 3
Теми: 0
Имам проблем със Genesis. Когато искам да гледам филм 1080p страшно много прекъсва, при по лошо качество на филма няма проблем и си върви много прилично. И при Wi-Fi и при Lan свързване го има този проблем. По същия начин гледам филми през Phoenix и там такъв проблем нямам.
Публикации: 18
Теми: 3
Член от: Jan 2016
За съжаление доста от сорсовете изчезнаха напоследък и се гледа само през PRIMEWIRE на medium quality и това последно качените епизоди(гледаме само сериали на него).
Някой да е пробвал платените URL resolver услуги за допълнителни стриймове?